Vesti -

Ivana Španović i Volkswagen - pobednički spoj

Novi Arteon doživeo je svoju svečanu premijeru na tržištu Srbije 9. oktobra u hotelu Radisson Blu Old Mill, na svojevrsnoj izložbi, a ne tipičnoj promociji, uobičajenoj za ovakve manifestacije. Izložbeni prostor postao je galerija, sa Arteonom u centru pažnje.

Podeli
Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen

U okviru kampanje čija je tema susret nadolazećih tehnologija i umetnosti, pet talentovanih fotografa imalo je tu čast da jedan dan provedu uz Arteon, kako bi ga ovekovečili kroz svoje fotografije. Ovom formom promocije, pod budnim okom marketinške agencije Kreativa New Formula, Volkswagen se izdvojio kao podrška umetnicima, kroz socijalno odgovorno poslovanje, što celom projektu dodatno daje na težini. Različiti senzibiliteti, lokacije, ambijenti, dali su vizuelne identitete, koje je Arteon lako izneo, poput nadarenog umetnika sklonog adaptaciji i prilagođavanju.

Direktor marke Volkswagen, Milan Lazić naglasio je sav sjaj novog premijum modela Volkswagen game. Takođe je naveo da je, “sasvim logično, nov proizvod, pratio i potpuno inovativni koncept propratne prezentacije”. Najavio je i novi SUV model, Volkswagen “T Roc”, i njegovu promociju do kraja godine.

Volkswagenov inovativni inženjering, dinamičan i elegantan, kada je u pitanju dizajn, nije Arteonu oduzeo ni mrvicu mašte, dajući mu svu neophodnu stabilnost i sigurnost. Budućnost na koju uopšte ne moramo da čekamo, već možemo da je dotaknemo, osetimo i u njoj uživamo. Stoga, ne čudi, što je naziv kampanje, formulisan u rečima “autoportret budućnosti”.

U tom autoportretu u potpunosti se pronašla i Ivana Španović. Pobednica, drugačija, svoja. Svoj autoportret naslonila je na Volkswagenov. Potpuni osećaj trijumfa. Naša najuspešnija sportistkinja, rekorderka u skoku udalj, pre izvesnog vremena postala je ponosni deo Volkswagenove automobilske porodice, u okviru saradnje koju VW ima sa Atletskim Savezom Srbije. Izrazila je i želju da uskoro baš u Arteonu uživa. Zlatna boja izloženog modela dodatno je ojačala sponu između nje i Volkswagena. Zlato kao nagoveštaj njenog narednog olimpijskog poduhvata u Tokiju, i zlato kao jedino mesto na podijumu na kojem može da stoji VW – mesto broj jedan.

Za vise informacija o modelu Novi Arteon posetite link: https://www.volkswagen.rs/novi-arteon.