Vesti -

"EPIC DRAMA" – Novi TV kanal medijske kuće VIASAT WORLD

Gledaoce čekaju više od 600 sati najnovijih serija iz celog sveta i najveća glumačka imena. Ljubitelji serija imaće mogućnost da biraju između velikog broja žanrova - kriminalistički programi, misterije, klasični književni žanr, politika i moć, istorijski i ratni programi, akcione avanture i fantastika. Najzanimljivije istorijske drame nastale u Velikoj Britaniji, SAD-u, Španiji, Francuskoj, Italiji, Australiji i Kanadi, uskoro su na raspolaganju najširoj publici.

Podeli

Kompanija Viasat World, vodeća svetska medijska kuća, najavila je pokretanje svog novog brenda – Epic Drama kanala, na prostoru Centralne i Istočne Evrope. Time će se Epic Drama priključiti već velikom broju kanala kompanije Viasat World i njenom SVOD portfoliju, koji uključuje 27 pay TV kanala, na preko 50 tržišta širom sveta.

Epic Drama kanal počinje sa emitovanjem 14. decembra ove godine i ponudiće više od 600 sati visoko budžetnih HD sadržaja, kao i široku lepezu dramskih žanrova. Više od 80% sadržaja uključuje i SVOD-prava, što je u skladu sa misijom ove kompanije da svojim korisnicima obezbedi najkvalitetnije sadržaje na svetu, putem niza platformi i uređaja.

Kanal Epic Drama na početku će biti dostupan na glavnim tržištima i teritorijama Viasat World-a, koja obuhvataju Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Poljsku, Rumuniju, Slovačku, Tursku i Ukrajinu. Za 2018. godinu, planirano dalje širenje rasprostranjenosti kanala. Gotovo svi sadržaji ovog kanala koji će se prikazivati u udarnim terminima snimljeni su u poslednje tri godine, a 70% sadržaja se ekskluzivno prikazuje na svakom od tržišta, te publika može da uživa u najboljim i najnovijim istorijskim dramama 24 časa dnevno.

Irina Gofman, izvršna direktorka i predsednica kompanije Viasat World istakla je ovim povodom: „Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo pokretanje našeg novog kanala, u potpunosti posvećenog visoko budžetnoj produkciji. Uspeli smo da ispunimo prazninu na tržištu i ponudimo kanal koji emituje program 24 sata dnevno i prikazuje najbolje drame iz celog sveta. Naša strategija od skoro uključuje i koprodukcije – što nam omogućava stalni priliv visokokvalitetnih programskih sadržaja za sve naše kanale u budućnosti. Već smo uspostavili saradnju sa mnogima od najboljih distributera sadržaja iz celog sveta i spremni smo da nastavimo u tom pravcu kako bismo proširili svoj portfolio i upotpunili program našeg novog kanala. Ponosni smo što svetu možemo da predstavimo „novi dom Epske drame“ i konačno ponudimo mesto za gledaoce koji traže najbolje istorijske drame današnjice.“