Vesti -

Colorado oslobađa boje na ovogodišnjoj Grafimi

Kompanija Canon predstavlja štamparske mašine najnovije generacije na 39. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije

Podeli

Na tradicionalnom Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije - Grafima, koji će početi 27. septembra i trajati do 30. septembra, kompanija Canon će zajedno sa svojim partnerima kompanijama Osa i Jet Direct premijerno predstaviti Océ Colorado 1640, prvi 64-inčni uređaj za štampu širokog formata sa valjcima, zasnovan na novoj Canon UVgel tehnologiji.

Posetiocima ovogodišnje Grafime kompanija Canon će predstaviti nove štamparske mašine, koje čine spoj tehnike i umetnosti u grafičkoj industriji. Kao zvezda sajma pojaviće se Océ Colorado 1640, a svoje mesto na Canon štandu ove godine naći će i mašina za digitalnu kolornu lasersku štampu - imagePRESS C650, digitalna crno-bela produkcijska mašina za štampu knjiga - varioPRINT 6160, Canon ploter iz PRO serije 2000/4000 PRO-4000S i CW700 - mašina za pouzdanu i preciznu štampu tehničkih crteža i GIS mapa.

Océ Colorado 1640

Océ Colorado 1640 je napravljen u skladu sa najvišim industrijskim standardima i nudi svojim korisnicima veliku brzinu u proizvodnji svih veličina grafike širokog formata, tako da kompanije ne moraju više da prave kompromise između brzine, kvalitete i izbora medija. Ovaj štampač omogućava izvrstan i postojan kvalitet slike u svakom otisku zahvaljujući UVgel mastilu koje se trenutno vezuje prilikom kontakta sa podlogom, što rezultira potpunom kontrolom i preciznim pozicioniranjem svake pojedinačne tačke uz minimalno razlivanje, a niski ukupni operativni troškovi ostvariće brže vraćanje ulaganja njihovim korisnicima.

Posetite ovogodišnju Grafimu i uverite se zašto je kompanija Canon svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, koja svojim korisnicima pruža najsavremenije i najkreativnije proizvode i usluge koji olakšavaju svakodnevni život.

Za sve dodatne informacije i proizvode kompanije Canon možete posetiti web sajt (https://www.canon.rs/)