Vesti -

Kad najviše treba, stiže keš bez kamate

Skoro da nema korisnika bankarskih usluga koji nije došao u nevolju zvanu “kamata na minus na tekućem računu”.

Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Iako je uglavnom poznat kao najskuplja bankarska pozajmica, brojni klijenti su bili prinuđeni da zbog neplaniranih troškova, iznenadnih izdataka, rešavanja nekog problema, posegnu i za tim vidom zajma.

Slična situacija je i sa preduzetnicima koji se u svom svakodnevnom poslovanju mogu susresti sa raznim nepredviđenim situacijama koje obično zahtevaju hitnost i kada nemaju vremena za procedure odobravanja zajma u momentu kada im “gori pod nogama”.

Zato bi bilo dobro da u sklopu svog bankarskog paketa imaju mogućnost povlačenja određenog iznosa kako bi na najbrži i što je ne manje važno, najjeftiniji način došli do novca.

Važnu i dodatnu pogodnost u tom smislu imaju klijenti Vojvođanske banke koja u okviru Komplet paketa odobrava beskamatno prekoračenje po tekućem računu i to bez plaćanja troškova obrade zahteva.

Takve beskamatne pozajmice su deo šireg paketa koji omogućava pristup, praćenje i upravljanje novčanim sredstvima u svakom trenutku i na svakom mestu.

Na taj način se može zadovoljiti dnevna poslovna dinamika i održavanje tekuće likvidnosti bez dodatnog administriranja i gubitka vremena, što uvek znači i gubitak novca. Jer, vreme je novac.

Bilo bi idealno ukoliko bi uz sve to postojala mogućnost stručnog vođenja finansijskog savetnika, koji bi bio na raspolaganju za sve nedoumice, kao i servis e-banking, SMS obaveštenja, kao i besplatni elektronski nalozi.