Vesti -

Do novog privrednog vozila u tri rate bez kamate

Kako na najpovoljniji način doći do novih vozila, pitanje je koje postavlja svaka kompanija i preduzeće u Srbiji prilikom obnove voznog parka. Pored, sada već tradicionalnih uslova finansiranja, iz finansijske grupacije Porche stiže nam posebna ponuda beskamatnog lizinga na koju bi svakako trebalo obratiti pažnju.

Podeli

U pitanju je takozvani „3-2-0“ vid finansiranja, koji pravnim licima i preduzetnicima omogućava fleksibilnu otplatu na tri rate, u periodu od dve godine i to bez kamate. Ovakva ponuda rezervisana je za nabavku Volkswagen privrednih vozila.

Kreiranjem ponude „3-2-0“ uslovi finansiranja novog vozila gotovo da su izjednačeni sa kupovinom za gotovinu, s tim što je plaćanje podeljeno na 3 dela, umesto plaćanja celokupne sume odjednom. To praktično znači finansiranje novog automobila putem beskamatnog lizinga.

Novi „3-2-0“ vid finansiranja funkcioniše na način da se prvi deo ukupnog iznosa plaća prilikom sklapanja ugovora i on predstavlja učešće, drugi deo se plaća godinu dana kasnije, a poslednja trećina nakon 2 godine. Na ovaj način se zaokružuje čitavo finansiranje i to sa 0% nominalne kamatne stope.

Kako “3-2-0” zapravo funkcioniše, pogledajte na primeru vozila VW Caddy 4 Compact Trend 2.0 TDI čija je bruto vrednost 19.790€

Novim načinom beskamatnog finansiranja putem lizinga sadržanim u konceptu “3-2-0” možemo zaključiti da Porsche Leasing uvodi mogućnost nabavke automobila za obavljanje privrednih delatnosti po izuzetnim uslovima, koji se ne završavaju samo pukom frazom.

Ukoliko želite da obnovite svoj vozni park privrednim vozilima proverenog Volkswagen brenda, potražite ponudu kod prodajnog savetnika u nekom od ovlašćenih prodajnih centara marki Volkswagen. Više informacija možete potražiti i na www.porscheleasing.rs.