Vesti -

Dukley Gardens - vaš zaštićeni raj

Zbog prirodnih ljepota, impresivnih pejzaža, lokalne kulture I bogate istorije i tradicije, Crna Gora se nalazi na vrhuncu svoje popularnosti kakvu nije imala od sedamdesetih godina kada su se Liz Tejlor I Sofija Loren sunčale na crnogorskim obalama. Među njima je i Budvanska Rivijera.

Podeli

Okružen palmama, čempresima I maslinama, u srcu Budvanske rivijere, nalazi se Dukley Gardens – poslednji i dugo očekivani rezidencijalni kompleks na Jadranu.

Iz luksuznog naselja, na samoj obali slikovitog poluostrva Zavala, pruža se panoramski pogled na kobaltno-plavo more, veličanstvene vrhove planina I očaravajuci stari grad Budve, jedno od najstarijih utvrđenja na Jadranu.

Osim lokacije koja po svojoj prirodnoj ljepoti, istorijskom šarmu I pogledom na more ide rame uz rame sa Italijom i Grčkom, Dukley Gardens nudi savremeni i ekološki dizajn kombinovan sa prefinjenim materijalima i najnovijom tehnologijom.

Uz naprednu infrastrukturu, privatnu plažu i elegantnu marinu sa 250 vezova, ovaj ekskluzivni kompleks predstavlja najviše standarde kada su u pitanju luksuzne rezidencije na obali mora.

Još jedan član Dukley porodice su Dukley Rezidencije, čiji je glavni moto ‘moderan život u starom gradu Budve’. Ovaj objekat ima deset spratova I podzemnu garažu, a dizajniran je od strane kompanije Projmetal iz Srbije.

Zgrada ima 32 stana, a opremljena je nečujnim liftovima, terasama ukrašenim zelenilom i trgovinskim centrom.

Od starog grada Budve udaljena je svega stotinu metara, što stanarima čini plaze, restorane i šetaliste na dohvat ruke.

Vlasnici Dukley nekretnina na raspolaganju imaju usluge održavanja stanova, concierge, Yacht klub kao i posebne usluge u Dukley Marini. Marina se nalazi uz zidine starog grada Budve, dva kilometra od Dukley Gardensa i stotinjak metara od Dukley Rezidencija.

S obzirom na činjenicu da je Dukley svega nekoliko koraka udaljen od šoping centara, restorana i noćnog zivota Budve, stanari ovog naselja uživaju u svim pogodnostima koje pruža zivot u srcu Budvanske rivijere.