- Komentari -
  1. Nisu ekonomisti nego jedan ekonomista i to na nekom obskurnom sajtu. Sam princ nije rekao nista.
    (T, 17. novembar 2017 16:37)

    # Link komentara

  2. Princ izgleda priziva "arapsko prolece" u svom dvoristu.
     (CR 07, 17. novembar 2017 15:28)

    # Link komentara

  3. Па амери хоће да поред њиховог долара у оптицају буде и њихова нафта. И тако саудијци дошли у ситуацију да и ако имају најефтинију нафту, они из године у годину најмање од свих повећавају производњу. Кинези су их ставили на лед и купују све више од руса који постадоше највећи. амери све више своје, и саудијцима остаје нафта у рукама. Тако да није искључено да ће саудијци за своју будућност морати да праве дила са кинезима и русима, који им ех не гурају у ратове, такође им обећавају и тржиште. Нормално уз мали услов, рецимо трговина и у другим валутама, или свакако компензација за робу тј развој сарадње. Али, то ће да се деси највероватније уз једно добрано анатемисање саудијаца, као и уз неко лагано пролеће.
    (marko, 17. novembar 2017 15:26)

    # Link komentara

  4. Pusti snovi.
     (Ložač., 17. novembar 2017 14:53)

    # Link komentara

  5. To bi značio rat zasigurno.
    (misko, 17. novembar 2017 14:46)

    # Link komentara

  6. interesantno, da ova vest i svi događaji koji je prate (skorija poseta skoro cele kraljevske porodice rusiji) prolaze toliko ne zapaženi!? a u suštini je epohalan proces koji će završiti američku dominaciju i svet opet napraviti multipolarnim, gde će narodi u dijalogu odlučivati o pitanjima čovečanstva.

    siguran sam da će tkzv. američki vek (zvanična US-agenda) u dalekoj budućnosti biti smatrana kao mračan period u istoriji.
     (cvele, 17. novembar 2017 14:36)

    # Link komentara