- Komentari -
  1. Momak he sjajan i tehnologija koju je razvio je trenutno naprednija od slicnih. Mozda mu se otac nakrao novca u ratu ali sigurno nije ukrao to sto je M.R. osmislio i razvio. Uzgred, njegovi auto je Tu da privuce paznju na tehnologiju u njemu, Firma uopste ne zivi od automobila nego od prodaje tehnologije I razvoja za druge, da i bicikli im se dobro prodaju.
    I da, ljubomoran sam na njega, zato sto deca nasih ratnih profitera umesto da razvijaju ovakve tehnologije, gaze decu po ulicama u roditeljskim dzipovima ili u boljem slucaju planduju po restoranima.
    (Nenad, 21. oktobar 2017 16:59)

    upravo to. Koga briga kako je nastalo, kao da Volkswagen ili neki drugi njemacki div nemaju svoje mracne strane. Rodila se odlicna ideja, zaposljava strucnjake i razvijaju vrhunsku tehnologiju sto je prije pargodina bilo nezamislivo na ovim prostorijama. Imaa viziju i ne cudi me da je vec neko rekao kako je on nesto poput hrvatske verzije Elona Muska. I ima pravo da seobrazovani ljudi iz dijaspore trebaju podupirati ako se misle vratiti. od koga da naucimo kako ide posten biznis nego od njih?! Tko ce da nas uci kako stvoriti kvalitetni proizvod, prodati i time stvoriti blagostanje u zemlji?! Sigurno ne oni u saboru jer od njih nitko nije bio radio u inozemstvu, a kamoli da su zivjeli jedno vrijeme tamo. Uostalom, Rumuni su vec tako nesto slicno poduzeli pa daju poticaj odnosno subvencijoniraju te koji se vracaju sa iskustvom. Nije cudo sto ce nas prestici.
    (mika, 22. oktobar 2017 10:00)

    # Link komentara

  2. Momak he sjajan i tehnologija koju je razvio je trenutno naprednija od slicnih. Mozda mu se otac nakrao novca u ratu ali sigurno nije ukrao to sto je M.R. osmislio i razvio. Uzgred, njegovi auto je Tu da privuce paznju na tehnologiju u njemu, Firma uopste ne zivi od automobila nego od prodaje tehnologije I razvoja za druge, da i bicikli im se dobro prodaju.
    I da, ljubomoran sam na njega, zato sto deca nasih ratnih profitera umesto da razvijaju ovakve tehnologije, gaze decu po ulicama u roditeljskim dzipovima ili u boljem slucaju planduju po restoranima.
    (Nenad, 21. oktobar 2017 16:59)

    # Link komentara

  3. Ako ima neki Hrvat da mi objasni zasto ga u Hrvatskoj dosta mrze?
    (., 21. oktobar 2017 14:45)

    ne mrzim ga, lik je evidentno genijalac i to je to; ali nemoguce i glupo je ne spomenuti porijeklo njegovog pocetnog kapitala. otac mu je pravomocno optuzen za krađu 300 milijuna kuna iz drzavnog proracuna RH (oko 40 milijuna €). a sto mu jos nije dokazano, bokte dragi pitaj.. to je po meni najgora stvar oko njega. ovo sa bradom nikada nisam cuo da mu netko spocitava, a sto se tice toga sto (vjerojatno) nije prodao niti jedan auto- jbg, probao je i ne ide. ali su mu ti automobili odlicna reklama i upravo zbog njih sklapa ogomne ugovore sa industrijom.
     (freddie, 21. oktobar 2017 16:42)

    # Link komentara

  4. Ako ima neki Hrvat da mi objasni zasto ga u Hrvatskoj dosta mrze?
    (., 21. oktobar 2017 14:45)

    Ukratko- Tata Rimac, bosanski hrvat(nevoljena kategorija u RH), osudjen zbog gospodarskog kriminala u Njemackoj,iz iste protjeran.
    Sudjelovao u slavnoj privatizaciji u Hrvatskoj,unistio par firma u Slavoniji(kupio za kunu pa rasprodao imovinu umjesto dokapitalizacije i prosirenja posla ugovorom obvezanim).
    Imao sina kojem je sponzorirao da se utrkuje u rally-u. Sin tada kao preradio BMW-a u elektricni.
    Osnovao firmu na sinovo ime za razvoj e-automobila preko koje je prao novac.
    On mu kao posudi 2 milijuna eura a sin onda vrati cistu paru iz svoje firme.
    Pa kasnije on postane najveci dionicar u Hajduku.
    Sinu jos i dan danas posudjuje pare a ovaj kao vraca.
    Iz sveg toga ipak se rodila dobra prica,zaposljeno je puno strucnjaka koji su stvorili automobil,baterije,bicikl....(ne mislis valjda da je Mate s 20 godina sam izmislio hypercar sa svim hytech segmentima samo sa srednjom obrtnickom?)
    Sad ovisi kako gledas,netko ga voli netko ne....
    (maksim, 21. oktobar 2017 16:32)

    # Link komentara

  5. Vrlo jednostavno. Hrvati ko i svi narodi bivse Juge... Sve ce ti oprostiti osim uspjeha
    (croat, 21. oktobar 2017 15:41)

    # Link komentara

  6. Pravim razvoj te firme od nastanka, posto su mi fascinantni.

    U HR ga mrze zato sto je njegov otac, Ivan bio optuzen za mahinacije i bogacenje.

    Njega su mrzeli jer se javno bunio da se u tehnickim skolama uce zastarele stvari.
    Zato sto je u oglasu za cistacicu napisao da zeli neku koja zna da koristi mail.
    Zato sto je pustio bradu kao cetnik.

    I zato sto ne kapiraju nacin finansiranja brzorastucih mladih firmi, pa mu pridikuju kako je napravio 5, 3, 0 auta, kako nista nije prodao, kako je sve prevara...
    Mozda. Ali, on kao i Tesla, google, Uber zivi od obecanja rasta. I povremeno demonstrira svoju tehnicku moc.

    Nemaju razloga da ga mrze jer ljude zaposljava, privlaci investicije koliko sve druge firme zajedno i na sjajan nacin promovise/ promovira Hrvatsku.
    (Nehrvat, 21. oktobar 2017 15:01)

    # Link komentara

  7. Ako ima neki Hrvat da mi objasni zasto ga u Hrvatskoj dosta mrze?
    (., 21. oktobar 2017 14:45)

    # Link komentara

  8. Narocito je obogacuju ako je taj strani investitor iz sveta filcanih papuca ili na primer motanja kablova.
     (Jaric T Zivadin, 21. oktobar 2017 13:16)

    # Link komentara

  9. Odricanje ili u tvom slucaju otac koji se nakrao u ratu pa sada sin glumi biznismena.
     (objavite i moj, 21. oktobar 2017 13:00)

    # Link komentara