- Komentari -

Šah-mat Erbasa, Boing podvijenog repa

Evropski avio-gigant Erbas preuzima deo u projektu proizvodnje uskotrupnih aviona C-serije, čime je Boingu zadat i te kako veliki udarac.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. do septembra.
    Boeing 571, Airbus 346

    Baš propada boeing
     (Miki, 18. oktobar 2017 11:07)

    # Link komentara

  2. Tesko da je sah mat. Samo ce ubrzati spajanje boinga sa embraerom
    (Vlada, 18. oktobar 2017 10:57)

    # Link komentara

  3. Pa, jeste sah-mat Boingu, ali americka vlada je uradila ono sto je htela, a to je da se avioni proizvode tu.
    Inace, ne funckionise ovo tako sto direktori Boinga zinu kad se desi i neveruu "sta bi ovo". Boing i Airbus trenutno imaju finu simbiozu pre nego neku ogromnu konkurenciju, i obema stranama odgovara ta stabilnost pre nego 4-5 jaka igraca.
    (celt, 18. oktobar 2017 09:52)

    # Link komentara

  4. Predstavnik Boeinga - i pored opste poznatih slucajeva subvenciranja i poreskih olaksica pruzenih od strane kongresa veci broj puta to preduzecu, je bez grimase na licu rekao da je ovaj ugovor duboko kontraverzan zato sto objedinuje napore dve grupacije koje primaju velike subvencije svojih vlada. Ha-ha.

    To ocajnicko saopstenje govori u prihod cinjenici da je Airbus - sa vec odlicnom gamom usko i sirokotrupnih modela, uneo u ponudu i najmanje modele nove generacije koje do sada nije (uspesno) imao, a koji su poslednja rec tehnike i odlicno su se pokazali u kompanijama poput Swissa i Air Baltica.

    Slazem se u potpunosti sa ovim clankom - veliki sah mat, ujedno i zasluzen, bahatost i licemerje se olupi o glavu kad tad.
    (Letacar, 18. oktobar 2017 09:10)

    # Link komentara