- Komentari -
  1. Misko..
    Ne umisljajte sebi nebuloze.
    Obrazovanje placamo sami sebi. Pogledajte u kakvom su nam stanju skole..fakulteti.. pa nema ispravnog wc.a
    A skolarine sve skuplje i skuplje. Knjige sami kupujemo, svaki ispit placamo, svaki pecat placamo i na obrazovnim institucijama i u opstinama itd.. i na kraju sjedi na birou nema posla..b3smisleno ulaganje u sebe i u obrazovanje. A onda dodje stranac i ponudi ti nenormalno dobre uslove rada, 13.tu platu, postuje te i cjeniavaki minut tvog rada.. tvoje znanje.. jos ulaze u tebe i tvoje obrazovanje.. i zasto da se ne ide? Svi treba da idu.. ko god ima gram pameti!

    Sta po vama treba da ostanemo i branimo stranacke vodje u nekim novim ratovima? Da ginem za dodika kada mu pokusaju oduzeti milione koje je pokrao od drzave ??
    Dajte molim vas..
    Ima nas koji nismo ovce i razmisljamo svojom glavom. I svi cemo abd otici na zapad gdje je to normalno. A vi ostali se koljite kada to volite..
    (Bosanac, 17. oktobar 2017 15:54)

    # Link komentara

  2. za početak podignite plate
     (Miloš, 17. oktobar 2017 15:35)

    # Link komentara

  3. Ja zatvaram kafane po Becu,jaoj moja kuco na Grmecu :)
     (cobo, 17. oktobar 2017 15:21)

    # Link komentara

  4. Istočna Evropa je i spremljena da bude rasadnik radne snage od nekvalifikovanih do doktora a školovanje istih plaćaju države iz kojih upravo i odlaze.Za zapadnu Evropu fenomenalno.Države će ostati bez ljudi a plus sa besplatnim sirovinama.MOŽE LI BOLJE.
    (misko, 17. oktobar 2017 15:10)

    # Link komentara