- Komentari -
  1. Laž na laž. Vrlo dobro sam upoznat s makinacijama ovog tipa. Na ovom portalu sam kad je bilo riječi o I.T. i Agrokoru, napisao da su unaprijed umetnute znacajne nepravilnosti u Lex Agrokor da bi se kad dođe pravilan trenutak, aktivirale. Todorić je svojevoljno pristao na donošenje Lex Agrokora ali to ne dozvoljava Zakon o d.o.o. i Zakon o stečanu u R.H. Da objasnim: Ivica Todorić je znao da je zakon ništavan ali ga je ipak potpisao (pa ima vrhunske advokate), da bi se sada pozivao na protuustavnost tog Zakona misleći na njegovu ništavnost! Čovjek je svakakav ali nije blesav. I ima mnogo (jako mnogo!) skrivenog novca. Za plaćanje svih aktera.
     (megatronman, 25. septembar 2017 05:36)

    # Link komentara

  2. drzava stvorila,drzava uzela.
     (dr laza, 24. septembar 2017 20:55)

    # Link komentara

  3. Pre pedest i više godina slični su bili po kazamatima , ako su imali sreće , ali svakako su bili oslobođeni od imovine u korist države.Danas u demokratiji dotični i njemu slični mogu da se bogate koliko hoće a pošto su dokazano nesposobni propadaju i pored svih zaštita koje im je država pružila da bi obični smrtnici učestvovali u kolektivnom plaćanju njihovih dugova i umesto da se pokriju ušima i zahvale što žive u kriminalnom okruženju gde samo sirotinja ispašta i hapsi se oni još imaju obraza da kukaju.Prosto da se čoveku smuči da ih gleda i sluša šta pričaju.
    (Diktat, 24. septembar 2017 19:28)

    # Link komentara

  4. Pa zvali su ga pod okriljem noći da se ne pročuje da propada upravo suprotno od onoga što tvrdi da je vlada kriva za kvarenje njegovovog i Agrokorovog rejtinga.
    (Radovan baca daske, 24. septembar 2017 19:09)

    # Link komentara

  5. U prevodu - ĐUBRARIJA, ili kad se Zagrebačko-hercegovska politička oligarhija igra ekonomije i misli da je neki internacionalni igrač. Pa Troterovi su imali belje planove i izvedbe od ovih
    (Bre!, 24. septembar 2017 17:46)

    # Link komentara