- Komentari -
  1. Kakav blam... Poslati nekoga da domaćinu bahato saopšti bezočnu neistinu da grad iz koga dolazi ima lepšu promenadu.
    Šta je uopšte promenada u Beogradu?! Bulevar možda?
    Osim toga, porediti tako nešto u jednom potpuno novom gradu i starom evropskom gradu je besmisleno. Uopšte, šta znači lepša i šta to govori o onome ko to potencira?
    Sramno za jednu ozbiljnu posetu ozbiljnom gradonačelniku...
    (Postiđeni Beograđanin, 17. septembar 2017 09:40)

    # Link komentara

  2. @NN
    Oćigledno da nisi bio u Tel Avivu. Grad nije turistička meka već najobičniji mlad grad (osnovan 11.04.1909.) sa odvratno toplom i vlažnom klimom. Prava stvar je Jerusalim.
    (šalom, 11. septembar 2017 19:51)

    # Link komentara

  3. @ "Da li ste čuli da imamo lepšu promenadu nego što je ova u Tel Avivu?" 
    Ovo moze samo iskompleksirani beogradjanin da pita...
    (Ö, 11. septembar 2017 14:26)"

    Baš tako. Jedan od najjačih aduta Tel-Aviva je to što si svuda u gradu najviše 20 minuta šetnje daleko od plaže. Takođe to šetalište na moru sa lepim, čistim i sređenim plažama, a koje se nalazi u smmlm centru grada je daleko ispred i Nice i sličnih mesta.
    Odličan spoj metropole i mora.
     (marko_sthlm, 11. septembar 2017 18:44)

    # Link komentara

  4. "...Najvažnija stvar koja nam je trenutno potrebna, a nemamo je - dobar, funkcionalan sistem javnog prevoza. ..."

    Oh kako je ovo tačno. Baš veliki grad ali javni prevoz veoma spor.

    Isto tako bi morali da uvedu u da javni prevoz radi i kad je šabat (petak predveče do subote u isto vreme). To je kao kad bi recimo u Beogradu ... ili Stokholmu javni prevoz stao svake nedelje. Ne smanjen već potpuno stao.
    Takva jedna metropola kao što je Tel-Aviv ne može sebi da dopusti da ima religija nameće ovakve stvari koje potpuno parališu grad svakog vikenda na 24 sata.
     (marko_sthlm, 11. septembar 2017 18:38)

    # Link komentara

  5. Наша променада је већ пропала. Упале плоче, пропала ограда, зарђала, лак се одрпао. Јефтини материјали. Јефтина градња. Уместо да су ставили бетон, мермер, асфалт и гранит они стављају најгора могућа решења преузета из доба ДС-а... Да би град изгледао како треба треба у њега уложити.Погледајте наш Савски трг...Прва ствар коју људи виде у Београду када изађу са станице јесте рђава ограда са намером да изгледа "светски" а која нема везе са тим.
    (мики, 11. septembar 2017 18:15)

    # Link komentara

  6. Tel Aviv i Beograd ne mogu da se porede , Tel Aviv je turisticka meka a mi turisticka kasaba u odnosu na njih . Drugo i standard gradjana se ne mogu porediti jer u Beogradu dobro zivi jedno 10 % gradjana dok ostali zivotare sa platama i penzijama ako imaju srece da su u radnom odnosu ili su docekali kakvu takvu penziju, mnogi mladi zbog rada na crno ce imati muke da skupe 15 goidna staza do 65 goidne tarosti, kolko trazi PIO da bi dobili neku minimalnu penziju
    (NN, 11. septembar 2017 17:52)

    # Link komentara

  7. Izrael je strasno ozbiljna drzava, i mnogo daleko od ovoga ovde..
     (C i n i k, 11. septembar 2017 17:34)

    # Link komentara

  8. Bio sam u Tel Avivu... Promenada duž mora, sa druge strane najpoznatiji svetski hoteli... Put se završava u drevnom gradu Jaffa. Odatle se pruža divan pogled na Sredozemno more. Ako beogradska to nadmašuje blago vama.
    (Ssaassaa, 11. septembar 2017 17:09)

    # Link komentara

  9. Beogradska promenada ha ha ha,ceo Tel Aviv, setaliste pored mora, stara luka , Rotsildov bulevar i vecina grada je kad spominjemo i Bgd kao porediti Pariz i Sabac. Hej na setalistu cak ima deo gde je dopusteno rostiljanje! Najbolji spoj istoka i Evrope! Koliko god sam bio ocaran Jerusalemom isto toliko sam se tamo osecao kao da su svi problemi ovog sveta nad mojoj glavi ali Tel Aviv je grad gde zivite i disete punim plucima!
    (ivan hrvat bunjevac, 11. septembar 2017 16:50)

    # Link komentara

  10. Bravo! Otišli ste u grad i zemlju od koje toliko može da se nauči. Ono što su oni uradili u onoj pustinji za samo nekoliko decenija je za divljenje i čestitanje, njima i neke razvijene evropske zemlje dišu za vrat a mi ih ne vidimo ni na horizontu koliko su odmakli i vi ih pitate dal znaju da je beogradska promenada lepša
     (sylph, 11. septembar 2017 16:11)

    # Link komentara

  11. Jednom prilikom sam upoznao jednog našeg čoveka koji živi u Švajcarskoj. Sada je u penziji, ali je dugo radio u ugostiteljstvu. On kaže ovako "Radio sam na jevrejskim svadbama, upoznao dosta Muslimana. Jevrejin kada propadne drugi se okupe da mu pomognu da se vrati na noge. Muslimanu kada izgori radnja, ostali se potrude da mu pomognu. Srbin počne da gradi kuću, komšija mu šalje inspekciju svakih par dana." E to je jedan od razloga zašto je Izrael ispred nas u mnogo čemu. Nije sve u parama. Pre je čini mi se Knežević pričao "Pa znate mi nemamo 5 mld evra kao Izrael za IT sektor". Pa ne mora toliko u početku. Nisu ni oni davali toliko stalno. Nama je problem što mi nemamo viziju i ne znamo šta hoćemo. Mi stalno pričamo o IT-u a onda umesto da uložimo u mlade i njima damo subvencije mi dovodimo stranu veliku firmu (ne znam da li su došli oni Britanci) koja će da uništi i ove male koji već posluje. Ali dobro to nije ni bitno, važno je da Beograd ima lepšu promenadu. Valjda.
    (Gde ja živim, 11. septembar 2017 16:10)

    # Link komentara

  12. ovo za promenadu je bilo sarkasticno pitanje, pobogu
     (sarkazam, 11. septembar 2017 16:09)

    # Link komentara

  13. @Fanatik de football
    Čuo je on dobro za to, njegovi Izraelci drže sve te tržne centre, Aviv parkove, BIG u NS i BIG Fashion u Beogradu, Kragujevac plaza, Rajićeva, Airport city je takodje njihov, uzeli su lokaciju bivse američke ambasade... Ko zna šta još.
     (monsun, 11. septembar 2017 15:43)

    # Link komentara

  14. ovi nasi bi trebalo da pitaju gradjane ( one prave a ne dodjose s zeljom za trznim centrima i fensi zgradurinama) sta zele i kako zele
     (mile, 11. septembar 2017 15:39)

    # Link komentara

  15. * U Beogradu se trenutno dosta gradi, i na građevinskom i na infrastrukturnom polju...Šta mislite, šta je za jednu prestonicu najvažnije da bi funkcionisala uspešno?

    - Trebalo bi da analizirate šta ljudi rade i da podvučete šta im treba i da onda radite na tome, ne da ostavite stvari da se razvijaju prirodno, treba da uključite sve, i drastične mere kako biste stvorili eko-sistem ili okruženje dobro za ljude...Stanove za porodice, igrališta, dečije parkove, osnovne škole, kulturne i druge institucije, zgrade, mogućnosti za razvoj, priliku da biraju mesta za kupovinu... to ja zovem zajednicom grada.


    Gradonačelnik Tel Aviva Ron Huldai nije čuo da u Beogradu "niče 7 šoping centara". Stanove za porodice, igrališta, dečije parkove, osnovne škole, kulturne i druge institucije to gradjanime Beograda uopste ne treba.
    (Fanatik de footbal, 11. septembar 2017 15:25)

    # Link komentara

  16. Lepšu promenadu. Hahaha? Jel Vučko radio intervju?
     (metalstorm, 11. septembar 2017 15:15)

    # Link komentara

  17. "Da li ste čuli da imamo lepšu promenadu nego što je ova u Tel Avivu?"

    ne znam za vas, ali mene je blam kad ovo citam.
    nisam video promenadu u tel avivu, ali pricati da je ova "nasa", ciji se delovi odvaljuju i padaju u savu, lepsa od bilo koje je sumanuto.
    (mrmlj, 11. septembar 2017 15:07)

    # Link komentara

  18. ima li dna novinarskim pitanjima..
    (posramljen, 11. septembar 2017 15:01)

    # Link komentara

  19. "Da li ste culi da imamo lepsu promenadu od Tel Aviva? Neko ozbiljan je zaista postavio ovo pitanje???
    porediti Tel Aviv promenadu i Bg "promenadu" nije na mestu.
    Tel Aviv promenada nije mozda kao u Nici ali je daleeeko od Bg (bolja od Bg). More, siroko setaliste, pescane plaze, urdedjen parking. Mozda malo i previse saobracaja ali ipak TA je jedno vrlo vrlo lepo i zanimljivo mesto. Spoj bliskog istoka i Evrope. Nasa promenada (BW) mozda pokusava da podseti na TA ali pogledajte samo slike iz stare luke u TA i kako je to preuredjeno prirodnim materijalima pa uporedite sa BG H2O...
     (Pera, 11. septembar 2017 14:59)

    # Link komentara

  20. Bio sam u Tel Avivu....ako se misli na savsku promenadu, da je lepša od one na moru u Tel Avivu, nije tačno...ali uošte.
    (Bili boy, 11. septembar 2017 14:54)

    # Link komentara

  21. Bio u Tel-Avivu. Izrael je dve svetlosne godine ispred nas, pre svega u IT i razmisljanju politicara. Oni su bezbednosni problem koji imaju iskoristili da se razvije IT u zemlji kroz javno-privatnu saradnju sto je dovelo do toga da najbolji studenti ETF i sl. fakulteta radeci za privatni sektor doprinose razvoju i bezbednosti svoje zemlje. Najbolji na najvaznija mesta. Kod nas je suprotno i zato nam je sve gore i gore.
     (fabrika_metalnih_proizvoda, 11. septembar 2017 14:52)

    # Link komentara

  22. E moj Rone... Ne znaš ti ko nama vodi grad...
     (gosha, 11. septembar 2017 14:49)

    # Link komentara

  23. Ala ste se pokazali kao kulovi sa tim hvaljenjem oko promenade i tako to... A čovek vam pokazao kako se na takva infantilna pitanja odgovara u kulturnom svetu.
    (najbolji komentator u regionu, 11. septembar 2017 14:33)

    # Link komentara

  24. "Da li ste čuli da imamo lepšu promenadu nego što je ova u Tel Avivu?"
    Ovo moze samo iskompleksirani beogradjanin da pita...
    (Ö, 11. septembar 2017 14:26)

    # Link komentara

  25. Lepsu promenadu?... Mozda je novinar zeleo reci lepsu npr - limunadu?...
     (DB, 11. septembar 2017 14:20)

    # Link komentara