- Komentari -
  1. Vi sto "kritikujete" Ruski sistem zaboravljate cije su banke napravile haos i sve svjetske krize od njihovog postanka...
    (SinisaBL, 18. avgust 2017 09:10)

    # Link komentara

  2. "Ruski mediji pišu da njegova naftna kompanija nije držala veliki novac u banci „Jugra“, te da se zbog toga ne plaši finansijskih problema."

    Hahahaha, toliko je bila dobra i pouzdana ta njegova "Jugra", da u svojoj banci nije hteo da drži novac svojih drugih firmi?! Baš se pitam zašto... A, da, znao je nešto što drugi nisu!



    "Ima, međutim, i bankara koji kažu da bi investicije saudijskog princa teoretski mogle da pomognu „Jugri“ da obnovi rad i povrati licencu, ali navode da je takav scenario moguć samo „u slučaju da banka nije umešana u neke kriminalne radnje“, a da su svi njeni problemi povezani isključivo sa kapitalom i likvidnošću."

    Banka, u Rusiji, s tim obimom poslovanja i da nije umešana ni u kakve kriminalne radnje?! O, zar je i to moguće! Pa to ne postoji, ne u Rusiji, nego nigde u celom svetu!
    (Lacerta, 17. avgust 2017 18:44)

    # Link komentara

  3. "Ovo se u rusiji do dešava svakodnevno. Moj prijatelj je imao neki posao u Moskvi ,u jednoj banci blizu 200 hiljada dolara,i jedno jutro banka zaključana, odgovora niotkuda ,to je što je , nikom da se žali. "

    Kao i sve druge zemlje, Rusija ima Agenciju za osiguranje depozita koja isplacuje depozit u slucaju da banka-clanica bankrotira. 790 banka u Rusiji osigurava depozite kod Agencije. Ko zna gde je tvoj prijatelj drzao novac i kako je dosao do njega kad nije znao kome da se zali.
    (bendower, 17. avgust 2017 15:45)

    # Link komentara

  4. Власник банке извлачио новац из банке и финансирао своје остале бизнисе, ма дај нема шансе, па то нема ни код нас, ваљда, или можда има, ма ко зна.
    (marko, 17. avgust 2017 15:34)

    # Link komentara

  5. @Zlatni
    Tvoj drug je tih 200 hiljada izgubljenih dolara zaradio u Rusiji, ne placajuci ni porez, ni socijalu, ne placajuci NISTA. Za to sto mu se (za sad) gleda kroz prste i voli Rusiju i Putina.
    (lol, 17. avgust 2017 14:55)

    # Link komentara

  6. Veoma me podseca na 'imperiju' brace Karic...
    Tako su i oni muvali izmedju svojih cerki firmi....
    Jedina razlika je da je tamo Putin, a ovde ....
    (Jovan, 17. avgust 2017 14:15)

    # Link komentara

  7. Ovo se u rusiji do dešava svakodnevno .
    Moj prijatelj je imao neki posao u Moskvi ,u jednoj banci blizu 200 hiljada dolara,i jedno jutro banka zaključana, odgovora niotkuda ,to je što je , nikom da se žali.

    Jezda i Dafina su su su u rusiji svakodnevnica i postoje ovde ljudi koje bi da uvedu ruski sistem u srbiju zastrašujuće,

    Sšto je najtragične, taj moj prijatelj i dalje voli rusiju i putina. ego je čudo , valjda on i njemu slični rusofili neće da priznaju kako su ispali glupi
    (Zlatni, 17. avgust 2017 13:18)

    # Link komentara

  8. Rusija nije videla ovakav krah?

    Pre 30 godina ceo Sovjetski savez implodirao, narod u Moskvi gladovao, a baš će sad da se potresu jer je TRIDESETA po veličini banka pukla. Ma dajte.
    (Vd, 17. avgust 2017 12:43)

    # Link komentara

  9. Imao karticu i primao platu preko te banke...Tipičan ruski biznis (otac i sin retko se pojavljuju u javnosti,Belorusi) sve preko Švajcarskih instituta,rast bogatstva brzinom svetlosti,nekretnine po gradu na 1000 i 1000 kvadratnih metara,naftna kompanija,klinike...biznis iz levog džepa u desni (sami sebi plaćaju usluge,u većini slučajeva nepostojeće, izmišljene ) ogroman broj"satrudnika". (Bivših policajaca,oficira vojske (penzionera)..veoma dobro placenih i do zla boga nekvalifikovanih...ali neophodnih da zaštite biznis,da podmažu gde treba...tipično ruska martovska!
    (Saša, 17. avgust 2017 09:59)

    # Link komentara