- Komentari -
  1. Прво и основно, Тесла град, где год се градио (да не улазим сад и у проблематику локације), треба да буде национални/државни, а не приватни пројекат!!!
     (Немања Зе, 28. jul 2017 05:32)

    # Link komentara

  2. Kada bi ovo na slici_skici bile privatne kuće sa placevima od bar na 10ari pa da to bidne.... Kao u Australijom... Ovako će to biti socc blokovi problem sa prevozom... Sr#### u najavi Fali samo neki ŠopMol.
    (Justin, 27. jul 2017 20:05)

    # Link komentara

  3. А можда мало да се гради Крагујевац, Ужице, Бојник, а?
    Или је план да сви живимо у Београду?
    (Зоран, 27. jul 2017 10:53)
    ----
    Oni najpametniji uce strane jezike i odlaze direktno iz Bojnika,Uzica i Kragujevca za Nemacku i Holandiju umesto za Beograd a u Beogradu ostaje to sto ostaje,zajedno sa "investitorima" koji sest puta dnevno gleda ispod dzipa da mu neko nije stavio bombu pod vozilo.

    U totalnoj korumpiranoj drzavi ti pitas nesto u vezi bilo cega sto nije Beograd?
    (Tasic BG, 27. jul 2017 20:00)

    # Link komentara

  4. karic=seme=livada na kojoj gradi
     (pera, 27. jul 2017 18:31)

    # Link komentara

  5. Drago mi je zbog Bogoljuba. On puno voli Srbiju, i toliko je propatio zbog nje sve ove godine. Jedva čekam da pokrenu tv, pa da gledamo uživo prenose krsne slave, rođendana i ostalih bitnih događaja u krugu porodice Karić.
    (KaleBrdo, 27. jul 2017 17:32)

    # Link komentara

  6. @presuseni bunar
    Pošto ste tako dobro informisani, ako biste bili ljubazni da nam date odgovore na sledeća pitanja, nama neukima:
    1.Gde su te "analize i praćenja" izdašnosti reni bunara instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi" objavljena, kao i eksplicitan zaključak ("Černog", struke ili neke druge institucije) da je snabdevanje vodom grada Beograda iz sistema reni bunara prevazidjeno rešenje?
    2.Ako je tako, kao što Vi kažete, zašto BVK revitalizuje reni bunare? Izvlače se stari drenovi i utiskuju novi, kako bi se povećala izdašnost?
    3.Ako je tako što Vi kažete, zašto su u fabriku vode zadnjih desetak godina uloženi milioni evra poreskih gradjana Srbije kako bi tehnološki proces bio zaokružen i kako bi grad Beograd imao nesmetano snabdevanje Vodom?
    4.Zašto je proletos preko vikenda pola Beograda ostalo bez vode skoro tri dana kako bi se "baj-pasom" ti delovi grada prikopčali na fabriku vode u Makišu? Ako fabrika vode "propada" i ako je prevazidjena, zašto su gradski oci pola grada prikopčali na nju?
    Unapred hvala na odgovorima!
    (Kopčam se na ledja, 27. jul 2017 17:09)

    # Link komentara

  7. Krle, u Belvilu takoreci da nema polovnog stana na prodaju, drzi cenu, a ako imas stan da iznajmis naci ces podstanara u roku odmah. Ubedljivo nabolja lokacija u gradu danas.
    (Miki, 27. jul 2017 16:55)

    # Link komentara

  8. @Dzangrizalosaurus Postovan-a/i,podatke o precenjenoj izdasnosti Makiskih Reni Bunara nisam prikupio u Kafanama niti na Slavama ,vec od Kompetentnih Tehnologa za Preradu Bunarske Vode,iz Zapisa Merenja Zvanicnih Institucija,a neki od tih podataka(merenja) su mi saopstavani i na samim Vratima Reni Bunara(bas u Makisu).
    Tako prikupljeni podaci pokazuju da je sa recimo pocetnih 145 litara u sekundi,prinos spao na "veoma izdasnih" 20 litara u sekundi,tj oko 13% od pocetnog prinosa.Koliko je to rentabilna eksploatacija,procenite sami.
    Nereseno pitanje Kanalizacije,upravo ce se izgradnjom Planskih,Modernoj Svetskoj Arhitekturi primerenih Objekata i Naselja u Makisu i Makiskom Polju,na najbrzi i najefikasniji nacin ,Potpuno Resiti.
    (presuseni bunar, 27. jul 2017 16:26)

    # Link komentara

  9. Nisam citao vest kad sam video ko komentarise ali predpostavljam da mi je jednacina jasna unapred. Karic da pare za finansiranje izbora,zauzvrat ce dobiti ovaj dil i dugorocno verovatno otvaranje tv sranice.na sve to pocinje propagnda za metro prema toj nedodjiji gde je opet moguce ugraditi se basnosolovno.
    (petar, 27. jul 2017 16:10)

    # Link komentara

  10. @krle , Belvil je prekrcat , kvadrat drzi cenu renta isto. Odakle ti da je grad duhova?
    (Bix, 27. jul 2017 15:55)

    # Link komentara

  11. Ako je tu Karić u igri,ta igra će biti prljava i tu će nek biti ojađen!
     (Ujka Vasa, 27. jul 2017 15:47)

    # Link komentara

  12. @presuseni bunar То што сте чули "у поверењу" од неког и пренели као полу истину оставите за кафанске или славске приче. Да, фабрика Макиш, која није једина намењена за прераду воде, нема везе са тим али има много тога што има везе са дистрибуцијом, подземним водама, бунарима и другим фабрикама воде. А ту је и канализациона инфраструктура која не прати овакав "развој" стамбене изградње, сетите се запушених шахтова, поплава на Бановом брду и Чукаричкој падини...
    (џангризалосаурус ст., 27. jul 2017 14:49)

    # Link komentara

  13. Приватно земљиште, плодно земљиште, мелиорациони канали, шира зона заштите изворишта, непосредна зона заштите, веома важна водоводна инфраструктура и прва фабрика воде изграђена 1892.године...Успут фабрике воде нема на плану, а има "индустријских" објеката који су изграђени у скорије време. Да ли ће нам у замену бити изграђена нова, на другом месту? Усрећиће се они који буду становали преко пута ранжирне станице. Како ће насеље утицати на гужву у саобраћају која је уобичајена у том делу града? Метро је ок, ал не стиже се свуда метроом, поготово виртуелним. Чини се да ћемо у будућности скупљати кишницу и флаше с водом.
    (џангризалосаурус ст., 27. jul 2017 14:37)

    # Link komentara

  14. А можда мало да се гради Крагујевац, Ужице, Бојник, а?
    Или је план да сви живимо у Београду?
    (Зоран, 27. jul 2017 10:53)

    To moraš da pitaš gradonačelnika Bojnika. Idi kod njega, reci mu da sam te ja poslao i pitaj ga kada će da se gradi Teslin grad ili Beograd na vodi ili nešto slično u Bojniku. Plaćen je da stimuliše i da nađe investitore koji će da unaprede privredu, stanovanje i infrastrukturu u svom gradu.
    (Bane, 27. jul 2017 14:31)

    # Link komentara

  15. @ Dragan
    Jako je lepo sto ste napisali da su parkovi najneisplativija investicija, ali na zalost to nije tacno. Jako je lepo koristiti "kvazi ekonomiju" i "statistiku po meri" za obrazlozenje nestrucnosti i ugrozavanja zivotne sredine. Evo jedan od najboljih primera je Novi Beograd, potez oko Hotela Jugoslavija. Bilo je mnogo parkova i prostora za decu do pre 15 godina i cena kvadrata je rasla, standard je rastao. Srusili su parkove, izgradili Megatrend i zgrade umesto parkova, a cena kvadrata pala sa 2.500 eur na jedva 1.100 eur. Broj ljudi se nije znacajno povecao da bi prometom povecali prihod koji bi doveo do veceg obrta i povecanja standarda. Ono sto je krajnji rezultat ovakvog pristupa je pad standarda i zadovoljstva gradjana u naseljenom mestu. Iz tog razloga, suludo je graditi gusto naseljeni kompleks zgrada bez planiranih velikih zelenih povrsina.
    (Klavire nosim - Ostoja, 27. jul 2017 13:55)

    # Link komentara

  16. Ukratko: kad se gradi - ne valja. Kad se ne gradi - ne valja.
    (Dobar glas, 27. jul 2017 13:54)

    # Link komentara

  17. Usvojenom studijom Instituta „Jaroslav Černi” iz 2014. godine, zaštita vodoizvorišta je pomerena do Obrenovačkog puta.
    Znači još 2014. god. Što se niste tada bunili?
    (Dobar glas, 27. jul 2017 13:50)

    # Link komentara

  18. Nuje mi jasno kako mogu da grade na mestu koje je vodozaštitna zona, tu su obradive njive i šuma, da se gradi ne može, još od Jugoslavije?...
     (penicilin, 27. jul 2017 13:28)

    # Link komentara

  19. Može li neko iz instituta Jaroslav Černi da objasni šta znači pomeranje granice zaštite izvorišta do obrenovačkog puta!?!Ili bi o tom /sumanutom/ potezu trebalo konsultovati još neke meritotne institucije.
    (@bata, 27. jul 2017 13:14)

    # Link komentara

  20. Zacudjujuce je koliko puno Gradjana pise netacne i potpuno neistinite podatke o toboznjem izdasnom izvoristu vode u Makiskom Polju.Visedecenijskim Strucnim Analizama i Pracenjem (Jaroslav Cerni i dr.) ustanovljeno je da davno postavljeni,tehnoloski potpuno prevazidjeni,Reni bunari dugi niz godina rade sa manje od 10% kapaciteta,a u "najpovoljnijem" slucaju ne dostizu 15%.O nekoj svrsishodnosti i rentabilnosti eksploatacije nema nikakvog smisla uopste govoriti.
    Zato je Struka (Jaroslav Cerni i dr.Institucije) pobedila, pravilno i pre svega racionalno postupila,i perfektno Gradsko Gradjevinsko Zemljiste ,do sada bezrazlozno blokirano toboznjim (u stvarnosti -praznim) Vodoizvoristem,stavila u punu Urbanisticku i Gradjevinsku Funkciju.Napomena: Fabrika vode u Makisu preuzima vodu iz Save,sistemom cevi prebacuje u Taloznik,a potom dalje ( Tretman vode, Ozonizacija,i dr.)obrade vode vrse se u pomenutoj Fabrici,pa sa povrsinama Gradjevinskog Zemljista predvidjenim za izgradnju Naselja i Objekata,Voda za Pice uopste nema bas nikakvih dodirnih tacaka.
    Beograd i treba da se siri preko Makisa,Makiskog Polja,Ada Huje,Blok-a 18 tj.lokacija koje je Znanje i Struka pravilno ocenila kao trenutno najbolje i najekonomicnije (blizina Gradskog Jezgra,Infrastruktura,) za Investiranje i Izgradnju.
    (presuseni bunar, 27. jul 2017 13:02)

    # Link komentara

  21. А можда мало да се гради Крагујевац, Ужице, Бојник, а?
    Или је план да сви живимо у Београду?
    (Зоран, 27. jul 2017 10:53)

    Promasio si temu, ovo je plan gradske vlasti Beograda, investicija gradjana Beograda (od poreza), nema veze sa vladom, drzavom, Kragujevcom, Uzicem..

    Ne ocekujes valjda da ti se od poreza koji se ubire u BG-u prave naselja u Bojniku?
    (Igor, 27. jul 2017 12:56)

    # Link komentara

  22. Kakva glupost.Zemlja oranica se pretvara u beton.Bolje rušiti staro i nisko,a zidati novo i veće.Samo to je skuplje.
     (sasho, 27. jul 2017 12:49)

    # Link komentara

  23. A jel pre pocetka izgradnje ide dokazivanje porekla imovine i puna finsnsijska konstrukcija?
     (dr.kadzija, 27. jul 2017 12:23)

    # Link komentara

  24. Uskoro kao u Brazilu, kraj za bogate a okolo svuda favele.
    (Rio De Zarkovo, 27. jul 2017 12:23)

    # Link komentara

  25. umesto da je u zatvoru i imovina oduzeta ovi slobini drugari sa opranom lovom iz rusije ugrožavaju vodosnadbevanje beograda. pa će posle opet da pobegnu u rusiju kod mire sa oljačkanom lovom.
    (dokle, 27. jul 2017 12:18)

    # Link komentara

  26. Bolje bi bilo da se malo gradi recimo po Kuršumliji,a ne po Beogradskom PAŠALUKU....KARIĆU SRBINE...
     (brufen, 27. jul 2017 12:08)

    # Link komentara

  27. Te zgrade na slici koje izgledaju odozgo kao cetvrtasti djevrek su najgore moguce. Taj oblik se pravi samo da bi se maksimizirala kolicna kvadrata i profit investitora. Prava arhitektura zatvorskih zgrada iz '50 godina.. Buduci stanari ce morati da zive sa unutrasnjim malim dvoristem koje izgleda kao betonirani odzak, I da jedan drugoga gledaju preko dvorista i vide kada se i sta ruca u komsiluku, kada se ide u toalet, leze u krevet isl.
    (zoran, 27. jul 2017 12:07)

    # Link komentara

  28. Bice kao Belvil, grad duhova.
    (Krle, 27. jul 2017 12:05)

    # Link komentara

  29. Ako ovo naprave, ja cu da kupim sve! Koji bre Karic, lozi nepismen narod. Da grade ovo cudo na privatnoj zemlji i u zoni vodosnabdevanja!?
    (sasa jokic, 27. jul 2017 12:01)

    # Link komentara

  30. Ne sumnjam da će maketa biti vrhunska.
     (Noj ili teletabis?, 27. jul 2017 11:46)

    # Link komentara

  31. Da li je ovaj čovek upravo rekao da će Beograđani moći da dođu negde iz nepostojećeg naselja nepostojećim metroom..?
    (Dikh tu kava, 27. jul 2017 11:45)

    # Link komentara

  32. Pa da li je realno opet Karić?!?!?! Dogovorili se ljudi, skovali plan, podmirili se parama i evo ih opet '90te i 2000te...košmar!!!
     (Sve se vraca, sacekajte samo, 27. jul 2017 11:44)

    # Link komentara

  33. A da naprave neki park za promenu? Koliko ce sume da posece? Estetski i ekoloski motivi investitora mi deluju krajnje diskutabilno.
    (Mila, 27. jul 2017 11:23)

    1. Ko ce da ide u park u Makis? Tamo nema stambenih naselja osim jedne ciganske kolonije a i ona je daleko od placa na kojem ce se zidati ovaj kompleks.

    2. Pre Makisa postoji jedan od najvecih parkova u Evropi. Nalazi se na Adi Ciganliji.

    3. Parkovi nisu profitabilna investicija (osim ako se u njima uzgajaju koka i kanabis) i ni jedna privatna kompanija iz zemlje i sveta nikada nece doci u Srbiju da sadi bagrem, seje detelinu i postavlja ljuljaske i klackalice. Svuda u svetu to rade komunalna preduzeca u svojini grada, opstine ili drzave.

    4. Beograd je jedna od 3 prestonice sa najvise zelenih povrsina. Ada, Avala, Topcider, Kosutnjak, Karadjordjev park, Manjez, Kalemegdan, Tasmajdan, Bajfordova suma, Manastirska suma, Dedinje, ...

    5. 95% gradjana Beograda ne zna gde se nalaze i kako da dodju do Milosevog konaka i Topciderskog parka koji je prelep i uglavnom prazan a ti bi da ih saljes u Makis.
    (Dragan, 27. jul 2017 11:42)

    # Link komentara

  34. A kude ce oni Romi sto tu imaju barakice?
     (Strucnjak, 27. jul 2017 11:41)

    # Link komentara

  35. Jos jedan dokaz da ne postoje granice, ako si Karic, Miskovic, Kostic, Beko, Cepter, Peconi, Mitrovic... Samo je nebo granica.
     (PePo, 27. jul 2017 11:41)

    # Link komentara

  36. Imamo primer iz nekih, priznali mi to ili ne, bolje uredjenih država. Da ne idemo daleko, glavni grad Slovenije je od 2002. do 2014. godine povećao broj stanovnika za oko 5.000 (pet hiljada)!
    Jednostavno neko pametan je odavno (ako dobro pamćenje služi mislim da u poslednih 40-50 godina u Ljubljani nije povećan broj stanovnika za više od 40-50 hiljada) rekao za koji broj stanovnika je taj prostor i kraj priče, nema više da radi svaka garnitura kako hoće i šta hoće.
    Ali mi smo tu gde jesmo treba nam novih spomenika svakoj vlasti...
    (Boki, 27. jul 2017 11:40)

    # Link komentara

  37. Bila je vest pre koji mesec da je zaštićeni pojas smanjen za, ako sam dobro zapamtio, više nego dvostruko, a tu je promena plana za metro gde prva linija treba da ide do Makiškog polja (uz suludo objašnjenje da na potezu Ustanička-Tvornička ima dovoljno autobuskih linija). Sumnjam da je sve smišljeno uz kafu u Moskvi.
    (tutu, 27. jul 2017 11:33)

    # Link komentara

  38. Gde su nestali neboderi sa prethodnih rendera?
    Prvo, obećan je futuristički projekat nalik Singapuru ili Hongkongu, a ovo sada ne liči ni na šta.
    Drugo, Karić reče par puta da su Francuzi uradili projekat, a sada odjednom srpske arhitekte rade ovaj projekat.
    Treće, nadam se da vi uskoro letite sa vlasti i da sve ovo pada u vodu, kao i vaš nakaradni predlog metro linija, koji je usmeren ka povezivanju sumnjivih projekta, a ne rešavanju saobraćajnih problema grada.
    (poltron, 27. jul 2017 11:32)

    # Link komentara

  39. Sve je to super, samo ko će tu da živi?
    Svi pobegoše iz ovog raja
     (Nušić, 27. jul 2017 11:32)

    # Link komentara

  40. Molim sve arhitekte i nadlezne u BG da pre donosenja bilo kakve odluke o izgradnji velike kolicine stambenih objekata da prvo prilagode infrastrukturu. Rado bih kupio stan na ovim lokacijama, ali ne bi voleo da se plasim da kolima izadjem iz garaze.
    (Dalibor, 27. jul 2017 11:27)

    # Link komentara

  41. na izbora za Bg glasacu samo za onog ko bude imao plan da se vise ne zida jer vise u ovom gradu ne moze da se ziv normalno. Naravno,takav ne postoji
     (mile, 27. jul 2017 11:23)

    # Link komentara

  42. A da naprave neki park za promenu? Koliko ce sume da posece? Estetski i ekoloski motivi investitora mi deluju krajnje diskutabilno.
     (Mila, 27. jul 2017 11:23)

    # Link komentara

  43. Bas lepo kako se ubrzano gradi i siri Beograd,pa trebamo valjda uskoro svi da stanemo tamo.
    (Drakce, 27. jul 2017 11:17)

    # Link komentara

  44. a nigde ne kazete da je vecina ovog prostora PRIVATNO vlasnistvo
    Kako misli KAric da gradi na tudjem zemljistu????

    Hoce li opet biti kao u komunizmu otimanja zemljista???
    (citalac, 27. jul 2017 11:07)

    # Link komentara

  45. Нажалост још један лош пројекат.Као прво велике су шансе да се поремети водоснабдевање Београда,друго ко зида и како ....Карићи,е сад тај пројекат који се нама нуди је исти тај пројекат који преко није прошао само му је промењено име.
     (monako, 27. jul 2017 11:04)

    # Link komentara

  46. ljudi pa ovo je za ogroman protest! Ceo grad se odatle snabdeva vodom, jesu li oni svesni sta rade ?
     (nenad, 27. jul 2017 11:00)

    # Link komentara

  47. Ne treba nam ovo. Zar treba uopste u ovom trenutku Beograd da se siri? Toliko ljudi prelazi iz manjih gradova u Beograd da ce na kraju Beograd imati 3 miliona stanovnika, a Srbija biti prazna. Treba ove pare uloziti u razvitak privrede u unutrasnjosti, tamo zidati naselja, fabrike...podstaci nekako ljude da ostanu u svojim krajevima

    Dovoljno je Beograd veliki
     (protiv, 27. jul 2017 10:54)

    # Link komentara

  48. А можда мало да се гради Крагујевац, Ужице, Бојник, а?
    Или је план да сви живимо у Београду?
    (Зоран, 27. jul 2017 10:53)

    # Link komentara

  49. A da prvo napravite metro, objavite narodu kako nameravate da zaštitite vodu za piće, pa da inda razgovaramo dalje? Da bi zaradilo par desetina ljudi, ugrožavate kvalitet života svih Beograđana. Nije grad vilica a objekti zubi, pa daj da sve popunimo.
    (VladaNBG, 27. jul 2017 10:48)

    # Link komentara

  50. Ne razumem kako je studijom pomerena zona zastite izvorista povrsinske vode za vodosnabdevanje, kada su Pravilnikom definisane i jasno u metrima odredjene zone zastite. Ne razumem, sta je u ovom slucaju prevagnulo u korist investitora i koje je garancije ili nove tehnologije ponudio investitor kako bi ubedio autore studije da pomeri zonu zastite.
     (Kopcam se na ledja, 27. jul 2017 10:45)

    # Link komentara

  51. Beograd treba da ide u visinu a ne u širinu.
     (nekooo, 27. jul 2017 10:40)

    # Link komentara

  52. Usvojenom studijom Instituta „Jaroslav Černi” iz 2014. godine, zaštita vodoizvorišta je pomerena do Obrenovačkog puta i tako postavljena tačna granica, što je i omogućilo da počnemo sa planovima za to područje”, kaže on.

    Da li je time zona ogranicenja povecana ili, sto je verovatnije, smanjena?
    S obzirom da gradsku Skupstinu cini sve sam ekspert za urbanizam, gradjevinu i vodoprivredu, nezavisan i nepristrasan u donosenju odluka...
     (bljak, 27. jul 2017 10:39)

    # Link komentara

  53. Ima nas koji znamo da je upravo Makisko Polje glavno izvoriste pijaće vode. Ono ogromno podvodno jezero odakle ispravnu sanitarnu vodu dobija više od pola grada. Iz tog razloga je ovo zemljište bilo šira zona zaštite. I nikome nije palo na pamet da nešto gradi tu. Ne bar do sada. A ovim ćemo dobiti preskupu tehnicku vodu koja nije za pice.
     (cukaricanin, 27. jul 2017 10:38)

    # Link komentara

  54. (postovalac, 27. jul 2017 09:48)

    Postoji odličan razlog zašto se Makiško polje nije gradilo. Odatle se Beograd snabdeva vodom i unazad 100 godina je bilo zabranjeno bilo šta graditi tamo. Iskren da budem, ne znam da li je i danas formalno dozvoljeno.
    (Horacije, 27. jul 2017 10:34)

    # Link komentara

  55. "...zaštita vodoizvorišta je pomerena do Obrenovačkog puta i tako postavljena tačna granica, što je i omogućilo da počnemo sa planovima za to područje”, kaže on." Ignorišemo potencijalnu opasnost za vodosnabdevanje!
    (Sitnica Mala, 27. jul 2017 10:34)

    # Link komentara

  56. @postovalac
    u makisu se nije zidalo zbog izvora vode koji se nalazi ispod njega. vidis vodu koju pijes dolazi sa tog izvora. pametni ljudi su zabranili gradnju da se nebi zagadio izvor, koji snabdeva ceo beograd ogromnom kolicinom pijace vode koja je veoma cista tako da nije skupo precistiti je da bude za pice. ali eto ima pametnijih ljudi koji su odlucili da moze da se zida a ti i ja mozemo lepo da kupujemo falsiranu vodu iz srbije koju pakuje koka kola
    (koma, 27. jul 2017 10:27)

    # Link komentara

  57. Pre tri dana šatro neki "Tesla grad", sad ovo.
    (luka, 27. jul 2017 10:26)

    # Link komentara

  58. smanjili smo ovime povrsinu vodozahvata,posledice cemo videti za petnestak godina
     (sibke, 27. jul 2017 10:25)

    # Link komentara

  59. A vodovod?
    A sadašnji stanovnici?
    Sad' mogu da se rasele kad' treba Kariću i vladajućima, a kada truju zapaljenim gumama i žicama nas okolne godinama onda nema rešenja? Sjajno.
     (čvarci i kavurma, 27. jul 2017 10:21)

    # Link komentara

  60. @postovalac - Znate li vi šta su klizišta i zaštićene zone vodosnabdevanja? To što je vama logično ne znači da se u Beogradu ipak dugo nije pitala struka - jer jeste. Kao što se sada struka ne pita već neki folići (arhitekte bez ijednog projekta) i karići (velikani krajobrazne arhitekture).
     (шoне, 27. jul 2017 10:20)

    # Link komentara

  61. Nice cela srbija jedan veliki beograd.
    (sMo vi unistavajte srbiju, 27. jul 2017 10:19)

    # Link komentara

  62. Ko ce da zivi tu?

    U Beogradu ima ljudi kolko ima

    Cela drzava se prazni
     (nothing wrong with me, 27. jul 2017 10:19)

    # Link komentara

  63. a reke će biti zagadjenije. jer ima mnogo naselja pored vode.
     (kikiriki, 27. jul 2017 10:18)

    # Link komentara

  64. Zar to nije zabranjeno zbog pijace vode?
     (NemanjaBB, 27. jul 2017 10:14)

    # Link komentara

  65. Jednostavno loša je lokacija za život.
    Večita magla na toj strani svako veče, jednostavno takva je lokacija, teško da će neko hteti tu da kupi stan i da živi...
    Nije tek tako ta ogromna površina ostala neiskorišćena, ali evo sad se neko dosetio da mogu neke pare da se zarade, ali mislim da će da završe kao belville, samo još 5 puta gore...
    (Dejan, 27. jul 2017 10:13)

    # Link komentara

  66. Ovo je dokaz kako se Beograd neprirodno sirio na sve strane. Zar nije bilo logicno da se prvo popuni Makisko polje a tek onda krene na gradnju Zarkova, Vidikovca, Petlovog Brda?

    Zato danas sa kraja na kraj Beograda treba gotoo sat i po vremena, a da je gradjeno po redu i logicno (da su prvo izgradjena naselja Makis i Ada Huja), trebalo bi daleko, daleko manje.
    Da ne pricam kako je lakse ziveti u Makiskom polju koje je ravnica, nego po Brdima raznim.
     (postovalac, 27. jul 2017 09:48)

    # Link komentara