- Komentari -

"Spremni smo da uvedemo EUR"

Prag -- Guverner centralne banke Češke Republike, Jirži Rusnok, izjavio je da je ta zemlja generalno spremna da uvede zajedničku evropsku valutu.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. DaLanik

    daj, ne lupetaj, majke ti!!
    to šta patološki mrziš eu makar nogom nisi kročio iz Srbije, ne daje ti pravo da pišeš neistine

    niti u jednoj državi cene nisu skolile ulaskom u eu! niti jednoj
    bilo je malo povečanje uvođenjem evra zbog zaokruživanja cena
    par meseci pre uvođenja, cene su pisane u domaćoj valuti i eur da se narod privikne na nove brojke

    to šta svi uspoređujete marku i eur, sećate se cena iz devedesetih...
    hej, prošlo je 20 godina, inflacija čini svoje...
    (putovao i video, 25. jun 2017 14:27)

    # Link komentara

  2. E kad budete to uradili ...odose cene u nebo. Udugovlacite koliko je moguce.
     (Euro, 25. jun 2017 12:39)

    # Link komentara

  3. Ceska. Lepa i uredjena zemlja. Plate oko 700 do 800 e u krunama. Oni su 50 g ispred nas. A steta je, jer smo mogli danas da budemo u Eu i da bidemo civilizovani i normalni sa pristojnim platama.
    Mi koji nikad nismo bili pod rusima danas ne mozemo da se otkacimo od njih? Dizemo baze u Nisu? Dal smo mi stvarno toliko nenormalan narod? Sta se to sa nama desilo pa smo postali ovakvi? Trdba nam neka kolektivna psiho terapija.
     (C i n i k, 25. jun 2017 12:10)

    # Link komentara

  4. Nemojte ko boga vas molim! Secam se kad je Ceska usla u EUSSR, ceo vikend su slavili a u ponedeljak je sve bilo 20-30% skuplje u prodavnicama. Isto tako ce biti sa eurom. Cilj je samo opljackati gradjane. Istocna Evropa je kolonija zapadne Evrope. I te price o 5% rastu plata su bajke za decu. To sve je bilo tacno do ulaska u EUSSR a onda nista. Ceska je zemlja koja najvise falsifikuje podatke o platama od svih na svetu! Prosecna plata je 500-600 evra, ma sta oni govorili, a sa tim ovde mozes samo da se ubijes. U Pragu bez 2000 evra nema sanse da prezivis. Za normalan zivot treba oko 3000 evra (za porodicu). Kada citate statistike plata za Cesku, budite sigurni (video sam to nebrojeno puta) da je iznos plate SUPER-GRUPA plata (ceski izum, da bi zeznuli statistike)!!! To je bruto plata PLUS jos neki deo koji firma placa drzavi, znaci nema nikakve veze sa licnim dohodkom jer radnik te pare nikada ne vidi. Lazovi i manipulatori, cela EUSSR.
    (DaLanik, 25. jun 2017 11:37)

    # Link komentara