- Komentari -
  1. Руси и екологија. Онај ко не зна њему је то смејурија и разлог да пише коментаре. Онај ко зна, подсетио би да је Москва још почетком 70-их забранила бензин са оловом.
    (Џими Станић, 25. jun 2017 08:29)

    # Link komentara

  2. @(YLH, 24. jun 2017 13:43)

    Једва га нађох.
    [link]-/

    Сви станови у „хрушчовкама“ су готово идентични. То је можда најбоље описано у совјетском филму из 1975. „Иронија судбине“, који Руси већ деценијама традиционално гледају за Нову годину.
    (Саројан, 24. jun 2017 16:05)

    # Link komentara

  3. Jel zna neko kako se zove onaj stari Ruski film u kojemu jedan pijani rus uzima avion (ili voz) iz Moskve za St. Petersburg i onda kada tamo stigne uzima taksi i trazi da ga vozi u ulicu XY (koja postoji i u Moskvi i u St. Petersburgu) i onda kada dodje u tu ulicu on ide u 'svoj' stan i ulazi u jednu hruscovku (jer sve izgledaju isto) i naravno kljuc mu otvara vrata jel su sve brave iste i krevet izgelda isto i tako dalje... Prava kmoedija... Kazu da ga Rusi tradicionalno gledaju za neki njihov praznik. Bas bi hteo da pogledam taj film pa ako neko zna... Hvala!
    (YLH, 24. jun 2017 13:43)

    # Link komentara

  4. Zanimljivo mi je koliko mediji sami prave kult licnosti i diktatorki stil Putina. Evo ova vest je najjednostavniji primer - plan za rekonstrukciju naselja sa Hruscovkama je napravljen jos devedesetih godina, a po obimu posla, u planiranju je ucestvovalo nekoliko hiljada glava. Hruscovke su simbol jeftine i nekvalitetne gradnje, koja je posluzila svrsi u periodu masovnog naseljavanja velikih gradova u SSSRu. Odavno se smatraju nepouzdanim i losim, tako da je neophodno ili rekonstruisati ih ili porusiti. Kada procitate naslov ove vesti, sticete utisak da dokoni Putin sedi tamo u nekoj sobi Kremlja i eto padne mu na pamet da mu se neke zgrade ne svidjaju i da ih treba porusiti...
     (xy, 24. jun 2017 13:36)

    # Link komentara

  5. Rusi i ekologija. Smejurija. Pa oni su unistili toliko prirode da je to neverovatno. Bajkalsko jezero, Sibirska tajga neopisivi prizori ljudske destruktivnosti i bahatosti.
    (ruska idila, 24. jun 2017 12:33)

    # Link komentara