- Komentari -

Bitka za Gorenjsku: Ne damo srpskom biznismenu

Bitka za prevlast nad Gorenjskom bankom ulazi u završnu fazu, a srpskom preduzetniku Miodragu Kostiću suprotstaviće se širok front domaćih ulagača.

Izvor: Tanjug, Poslovni dnevnik
Pošaljite komentar
  1. Nemam ništa protiv Kostića, Beka, Mišlovića i ostalih koji mnogo vole pare i znaju da ih zarade. Voleo bih da ih imamo na stotine ili hiljade takvih ljudi, ali samo da su im firme tj sedišta istih u Srbiji. Da plaćaju poreze ovde, Srbija bi bila najbolje mesto za život. Neko bi rekao to su pokrali od naroda, ali od koga su uzeli strani bogataši, industrijalci i milioneri. Isto od naroda samo svoga.
     (Srpko, 24. jun 2017 09:13)

    # Link komentara

  2. Na žalost niko nije imun na krađu, pa su tako i Slovenci uspeli sami sebe da pokradu a onda će im doći Kostić sa svojom ekipom da ih dokusuri. Preuzevši hotel Kempinski u Portorožu verovatno želi da kupovinom slovenačke banke zaokruži biznis na tom prostoru. Ono što mi je pozitivno u celoj priči da se ipak odlučio da posluje na prostoru uređene zemlje EU a ne u Ukrajini, Azerbejdžanu, Kirgistanu... Valjda se već toliko nabrao para na polulegalnim tržištima da sada može sebi da dozvoli luksuz i legalnog poslovanja nekoj od zemalja EU?
    U svakom slučaju ovaj čovek je neuništiv. Neutaženi apetit za gomilanjem miliona je još uvek jako prisutan kod njega. Nadam se da će ako ovako nastavi ubrzo dostići do svoje prve milijarde.
    (Don Quijote, 24. jun 2017 08:49)

    # Link komentara

  3. na njegovu zalost pa ne moze da kupi za 1 euro
     (srbistan, 24. jun 2017 00:25)

    # Link komentara

  4. kosticu razbijas, svuda te ima.
    svaka cast.
     (jasta more, 24. jun 2017 00:05)

    # Link komentara

  5. Srecno!
     (zoki, 23. jun 2017 21:38)

    # Link komentara