- Komentari -
  1. @ Aca

    Ocigledno si nedovoljno upucen u vazduhoplovstvo i aerodrome Srbije. Ne treba nama novac za izgradnju civilnog aerodroma, vec za druge infrastrukturne projekte.

    Za tvoju informaciju Srbija ima 2 manja kompletno zavrsena NOVA civilna aerodroma. To su: aerodrom Morava u Kraljevu i aerodrom Ponikve u Uzicu.

    Otvaranjem barem jednog od ova dva aerodroma bi se ekonomski ojacalo pomoravlje i centralna Srbija sto bi trebalo da je u interesu nase drzave.

    Otvaranje aerodroma Morava u Kraljevu se odlaze vec nekoliko godina. Zasto? Ja razuman odgovor osim jakog monopola Nikole Tesle ne mogu dati. Konstanin Veliki u Nisu je tek nedavno otvoren. Siguran sam da je otvaranje aerodroma u Kraljevu u interesu Srbije, pa i samog Beograda u krajnjoj liniji. Pa i Ponikva u Uzicu. Bez ekonomske decentralizacije Srbija ce se dovesti do Bg pasaluka, a to ne zelimo.
     (Kontras, 29. maj 2017 07:07)

    # Link komentara

  2. Kako bih ja voleo da kod nas citam samo vesti o ekonomiji i ekonomskim problemima, malo o kulturi i zabavi, a da nema ovog svakodnevnog trovanja Kosovom, Makedonijom, Rusijom, stranim ambasadorima, oruzju, vojnim vezbama...
     (Spearman, 28. maj 2017 22:35)

    # Link komentara

  3. Aerodrom u zakup na 20 godinatreba dati samo za cenu za koju mozemo isti takav napraviti odmah tj za 5 godina da bi dobili isti takav. Mozda bi se mogao slican napraviti na pola puta izmedju Nisa i Beograda te tako ojacati celo Pomoravlje jer Surcin pokriva pored Beograda i Novog Sada ipak i Srem i Macvu.
    Ili Vlada misli da pojede pare i da od toga nemamo nista?
    (Aca, 28. maj 2017 21:06)

    # Link komentara

  4. Kome treba aerodrom, gde glavni klijenat ne placa nista a ima najskuplje karte.
    (747-8, 28. maj 2017 18:06)

    # Link komentara

  5. Hahaha pre godinu dana si rekao da će biti dat pod koncesiju od 550 miliona eura odmah, plus investicije od milijardu evra i još godišnje naknade od oko 15ak miliona evra.
    Sad si kao uzbuđen jer ima ponuda od 350 miliona evra. Hvala Bogu, pa narod ovde ima pamćenje zlatne ribice. Inače, to je smešna cifra za aerodrom jednog glavnog grada koji pretenduje da postane regionalni hub.
     (poltron, 28. maj 2017 17:11)

    # Link komentara

  6. Zasto bi se prodavao aerodrom?!
     (Matematicar, 28. maj 2017 16:32)

    # Link komentara

  7. Moze 350 miliona eura, ali na godinu dana. Pa to nije nikakva susma. Toliko dobije profesor od farma kompanije za pocetni izum jednog leka.
    (nacionale, 28. maj 2017 16:11)

    # Link komentara

  8. Koji si doktor za prodavanje magle!
    Ne mjere se samo investicije u količini uloženog novca nego kakva je kvaliteta investicija. Nije isto da li dođe neka strana firma pa otvori šivaonicu donjeg veša ili neka velika high tech IT firma otvori stručni korisnički centar za velike korisnike.
    Isto kao što se tržište ne mjeri u broju stanovnika nego koliko para imaju da potroše, Etiopija i Somalija su "tržište" od preko 100 miliona ljudi a šta ti to vrijedi kad nemaju šta da jedu.
    (Meister Jakob, 28. maj 2017 15:39)

    # Link komentara

  9. Prosli poziv je propao,niko se zvanicno nije javio iako je i tada bilo "neverovatnih" ponuda...
     (C i n i k, 28. maj 2017 14:46)

    # Link komentara