- Komentari -
  1. Ukoliko imate nešto više novca , toplo preporučujem da uložite u akcije Alibabe. Kompanija ima izuzetno dobar potencijal a i kinesko tržište je ogromno. Ja sam kupio akcije kada je kurs bio 104 usd i od tada samo raste. Počeli su i sa prodajom cloud-a , gde beleže odlične rezultate. Jack Ma je usput pravi vizionar i verujem da će za 10-20 godina biti u rangu gugla!
    (Zxc, 26. maj 2017 19:29)

    Jasno je da je ta firma napravila pun pogodak, ali sad kad su vec tu gde su. To ne znaci da ce akcije i dalje rasti, ili da firma nekog dana nece propasti. Ne kazem da je to losa investicija, niti sam strucan na ovom polju, ali tesko je ocekivati neku veliku zaradu na kompaniji koja je vec dostigla odredjen vrhunac. Problem je sto je uspeh te kompanije svima ocigledan godinama unazad. S druge strane, tesko da je u pitanju neka rizicna investicija, bar u odnosu na mnoge druge kompanije vezane za internetsko poslovanje. Kineske kompanije su pod cvrstim nadzorom drzave koja nema interes u propasti Alibabe.
    (Dex, 26. maj 2017 21:02)

    # Link komentara

  2. Ukoliko imate nešto više novca , toplo preporučujem da uložite u akcije Alibabe. Kompanija ima izuzetno dobar potencijal a i kinesko tržište je ogromno. Ja sam kupio akcije kada je kurs bio 104 usd i od tada samo raste. Počeli su i sa prodajom cloud-a , gde beleže odlične rezultate. Jack Ma je usput pravi vizionar i verujem da će za 10-20 godina biti u rangu gugla!
    (Zxc, 26. maj 2017 19:29)

    # Link komentara