- Komentari -

"Nije Zorani Zlatibor ostavljen u amanet"

Ministarka može da donese uredbu o proglašenju Zlatibora za park prirode ako želi haos u Srbiji, kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. stamatović legenda
    (pristojan, 24. maj 2017 15:41)

    # Link komentara

  2. Samo Jako!
    Rusi sve sto nema dozvolu.
    Ti meni u Studentskoj ja tebi "sojenicu"na Savi.
    Ti meni na Zlatiboru ja tebi sirom Srbije.

    Mozda je ovo jedini nacin da se Srbija konacno ocisti od nedozvoljene gradnje.
    (igor, 24. maj 2017 08:58)

    # Link komentara

  3. iako mi je centar Zlatibora ruzan sa onim zgradurinama, ostatak je i dalje lep i pitom. Poenta price je da je sns na vlasti gradili bi 3 gondole, nista im ne bi smetalo, ali s obzirom da nisu, to im je kost u grlu. I neka se gradi sada i treba, pustite ljude da razvijaju svoj kraj kako misle da treba.
     (bg 1, 24. maj 2017 07:27)

    # Link komentara

  4. Ne simpatisem narodnjake, ali ministarka je za gondolu u pravu: gondoli od 9 km nije mesto na Zaltiboru.
    Pa pobogu, nije Tornik na 2500 metara nadmorske visine da mu treba gondola od 9 km! Alo, 9km za 500m visinske razlike, pa to ima samo u Srbiji!
    (Woody Woodpecker, 23. maj 2017 22:57)

    # Link komentara

  5. zlatibor je rezervat nelegalne gradnje i to je cinjenica. zorana je spiner najobicniji jer se beograd na vodi gradi bez bilo kakvih planova i dozvola. zapravo cela drzava nam je u haosu, bez ikakvog reda, nazalost...
     (pera, 23. maj 2017 21:58)

    # Link komentara

  6. @DejanP. Bio sam na Zlatiboru pre nekih 6 meseci. Ta planina (urbani deo) više ne liči na turističko mesto. Više liči na Kaluđericu ili na nekakvo ilegalno naselje. Ako je razvijanje onaj urnebes onda... 
    Čekam samo kad na vrhu Čigote osvane kuća. 
    Zlatibor nije uništio SNS, DS, SRS, SPS... već stanovnici Zlatibora. Koliko samo ilegalno podignutih kuća u Obudojevici. To nisu podizali ostali građani već zlatiborci.
    (Mika, 23. maj 2017 19:41)

    I sam kazes da su Zlatiborci gradili... Valjda bi trebalo da grade tako da se dopada onima koji nisu sa Zlatibora... Dobra logika... Da nema turista pa i da te razume covek ali ovako... Izvini sto ne grade kako se tebi svidja...
     (Pa da, 23. maj 2017 21:46)

    # Link komentara

  7. @DejanP. Bio sam na Zlatiboru pre nekih 6 meseci. Ta planina (urbani deo) više ne liči na turističko mesto. Više liči na Kaluđericu ili na nekakvo ilegalno naselje. Ako je razvijanje onaj urnebes onda...
    Čekam samo kad na vrhu Čigote osvane kuća.
    Zlatibor nije uništio SNS, DS, SRS, SPS... već stanovnici Zlatibora. Koliko samo ilegalno podignutih kuća u Obudojevici. To nisu podizali ostali građani već zlatiborci.
    (Mika, 23. maj 2017 19:41)

    # Link komentara

  8. Da ste glasali za AV-a Zorani sasvim sigurno ne bi smetalo da srusite Tornik kad bi hteli.....
     (aaa, 23. maj 2017 19:05)

    # Link komentara

  9. Ove Zorane mi je preko glave nje i njenog pritiska gde god neko nešto radi a nije pod njenom direktivivom, samo bi da ruši nešto aman ženo pusti ljude da rade ako ne možeš da pomogneš nemoj ni da odmažeš, biće i to dovoljno.
    Bolje da si molila kineza da produže auto put do Zlatibora dok ovi ljudi prave gondolu koja će još više privući turiste.
    (Jovica, 23. maj 2017 18:36)

    # Link komentara

  10. Подршка стаматовићу
     (ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 23. maj 2017 18:33)

    # Link komentara

  11. Suština cele priče je da je rukovodstvo SNS-a shvatilo da može da vlada u celoj Srbiji na lokalnom nivou ali da izbore na Zlatiboru - Čajetini regularno ne može dobiti ni rarednih 100 godina.
    Sada pokušavaju silom da preuzmu upravljanje Čajetinom i Zlatiborom.
    Zlatibor se već trideset godina razvija bez pomoći države i možda se to kako izgleda Zlatibor nekome svidja a nekome ne, ali Zlatibor je najposećenija planina u Srbiji i turističko mesto gde sezona traje dvanaest meseci.
    Ukoliko država dozvoli da se završe započeti poslovi i investicije Zlatibor u Srbiji će biti ubedljivo najbolje i najposećenije mesto.
    Zlatibor je ogroman i van tržnog centra koji je pre svega poslovni, ugostiteljski i trgovinski deo postoje ogromne zelene površine netaknute prirode koje gosti mogu iskoristiti za šetnju i rekreaciju.
    Razvijati turizam prema mišljenju naših turističkih stručnjaka i naše vlade putem razvoja seoskog turizma koji je bio namenjen Zlatiboru gde nema para je skroz pogrešna teorija i Zlatibor je svojim delimično stihijskim razvojem pokazao našim turističkim teoretičarima u kom pravcu treba da ide razvoj planinskog turizma.
    Zlatibor je napravljen za svakoga: I bogataše i siromašne, postoje objekti za eksluzivnu klijentelu, wellness i spa centri, vrhunski hoteli ali postoje i objekti za prosečnog gradjanina Srbije, objekti za zabavu, za mlade, za decu, za šetače, za noćne ptice ...….. u principu za sve.
    Ceo Zlatibor i okolna sela žive od turizma i to nekome smeta.
    (Dejan P., 23. maj 2017 18:08)

    # Link komentara

  12. Nedaj se Stamat ,Zlatiborci su uz tebe! Kada Beograd bude pitao nas sta da grade u svom gradu, onda oni mogu da se pitaju za Zlatibor i nasu opstinsku zemlju.
     (Djo!, 23. maj 2017 17:41)

    # Link komentara

  13. ovi iz SNS se ponasaju kao gestapovci...samo oni i njihovo misljenje...sve ostalo je pogresno. ni za jednu partiju nisam, al ovi ga preterase kao. Da bi ostvario neka prava mora da si CLAN. Da treba da postoji zicara na Zlatiboru. Kad treba graditi BwF onda se prave preko noci zakoni....joj koliko ste para oprali vi jedni izrodi.
     (zodijak ns, 23. maj 2017 17:30)

    # Link komentara