- Komentari -
  1. Po svim pravilima, svaka zemlja gleda interese svoje zemlje, ali ima i drugih gde vodja gleda samo svoje.
    (Cica, 29. april 2017 09:00)

    # Link komentara

  2. Rusiji i Rusima želim sve najbolje. Volim Rusiju i ruski narod. EU čini veliku grešku prema Rusiji. Sankcije Rusiji su nepravedne i štetne i za Rusiju i za EU. EU mora surađivati sa Rusijom jer je to u interesu obje strane. Rusiji se moglo i progledati kroz prste to što je podržala Ruse u Ukrajini. Uostalom i Ukrajina ima dovoljno teritorija i mogla je sa Rusijom naći neko rješenje. Mogli su dobivati plin godinama u zamjenu za taj mali teritorij, mogli su naći druge aranžmane, možda razmjena teritorija, mogli su naplaćivati struju, jačati robnu razmjenu sa bratskom Rusijom. Ukrajina je jedna od najsirimašnijih europskih zemlja i nije se trebala kačiti sa Rusijom, jer Rusija bi joj više pomogla nego EU. Možda bi Ukrajina to i uradila da ne uletavaju plaćenici koji pobune i napuntaju narod i sve eskalira i bude kasno. Ukrajina i Rusija treba da se pomire. Volim i Rusiju i Ukrajinu i EU treba da surađuje sa obje. Hvala Rusiji na svemu što je pomogla Hrvatskoj, žalim što Hrvatska nije uvijek znala uzvratiti na najbolji način. Rusija zaslužuje bolji tretman u Hrvatskoj.
    (Igor, 29. april 2017 01:05)

    # Link komentara

  3. Pljaćkaj Srbiju hvali Austriju.
    (Petar Kralj, 28. april 2017 23:49)

    # Link komentara

  4. Danas Austrija - a za koju deceniju sasvim sigurno i Srbija... Tu za bratsku Rusiju zime nece biti!
    (Porfirije, 28. april 2017 23:46)

    # Link komentara

  5. Nikakvo iznenadjenje. Putin je jedan od vlasnika Gazproma. On podrzava one drzave i vlade gde njegova firma posluje bez problema. Ne interesuje ga politika te drzave. Moze da bude i NATO, nije frka.
    (dexxter_Po, 28. april 2017 22:52)

    # Link komentara

  6. jadan je onaj koga hvali bivsi KGB
    (zemunac, 28. april 2017 21:01)

    # Link komentara

  7. @ikac klisa, 28. april 2017 18:30

    Konacno neko ladne glave ko nije bezao sa casova istorije.
    (Marko, 28. april 2017 19:57)

    # Link komentara

  8. Ako je tako nek sa balističke rakete skine Austriju kao metu!
     (Pera, 28. april 2017 19:50)

    # Link komentara

  9. Nemacko prakticarski mentalitet, to radi i sama nemacka ali u dosta suzenijim okvirima. A te okvire diktira naravno ujka Sam. Nemacka balansira koliko moze jer je Rusija za nju pored ogromnog trzista i izvor resursa zato joj sankcije ne prijaju narucito dok sa druge strane ako bi i doslo do raskidanja veza sa ujka semom doslo bi i do slabljenja uticaja nemacke i njene dominacije nad evropom sto politicki sto ekonomski sto bi Rusija maksimalno iskoristila za jacanje svoje pozicije u istocnoj i centralnoj Evropi kao i na balkanu.
     (ikac klisa, 28. april 2017 18:30)

    # Link komentara