- Komentari -
  1. To je kralj! To je borba protiv korupcije i osipanja društvenih vrednosti. Sve ostalo je puka demagogija.

    Društveni status državnih službenika je najvažnija mera kvaliteta društva iliti "prirodna lepota" države. Svi ostali parametri su "šminka I silikoni".
    Niske plate u državnom aparatu obeshrabruju kvalitetne kadrove da daju svoj maksimum društvu u kome žive, pa se državni aparat popunjava etički i profesionalno skromnim politikantima i polutanima, koji svoje "bogomdane" pozicije koriste da odlučuju o sudbini celog društva, vođeni pre svega ličnim interesima.
    (Ljubim ruke profesore, 27. april 2017 09:40)

    # Link komentara

  2. Jel' princ Salman otisao u SAD da se bori za zenska prava, posto Saudijska Arabija od sledece godine predsedava komitetom za prava zena pri UN? Srecom, imace verovatno i jak tim, ako mu i sve supruge budu pravile drustvo. Eto, cisto da se vidi, koliko god da Srbija jeste truba, ni ostatak sveta nije nista bolji. Imacete bolji standard negde tamo, to bez dileme, al' kad dublje zagrebete njihov sistem, vidite da je i tamo sistem "ja tebe vojvodo, ti mene serdaru". To i ovaj primer sa UN odlicno pokazuje, a o sok terapijama, plazma sejk reformama uz pomoc dekreta koji se donose i ukidaju preko noci, ne vredi trositi ni reci. Uostalom, i ovde pocinjemo da sledimo vrlo slican model.
    (Avanturista, 26. april 2017 19:49)

    # Link komentara