1. Zapelo je na prvoj mozdanoj vijuzi. Ne ulazi u glavu, drugom recima.
  (Evropljanin, 6. maj 2017 18:13)

  # Link komentara

 2. Bolje da ste resili uvoz automobila iz USA da ne mora da se vrsi registracija prvo u EU pa onda u Srbiji. Mislim koja je poenta ako EU dozvoljava sto ne bi i Srbija?
  (Dejan, 20. april 2017 09:16)

  # Link komentara

 3. 1150cc je granica a da li naštelovana naspram 1116cc ili? hahaha, lude li zemlje o Bože!
  Pretpostavljam da većina zna koji je motor 1116cc :p
   (Swedenonline, 2. april 2017 14:38)

  # Link komentara

 4. Ulepsali ste mi dan. Srbija i "e-automobili"!!!
  Mozda je adekvatniji naslov "Eeeee-Srbija"
  (e-Srbija, 2. april 2017 13:06)

  # Link komentara

 5. Pozdravljam clanak, deluje kao da su se neke stvari (prvenstveno oko registracije) konacno razjasnile. Takodje, ohrabrujuce su i izjave iz EPS-a da je mreza podopterecena, i da moze da podrzi velik broj el. automobila.

  Nadam se da ce se EPS i jos neke kompanije u Srbiji posvetiti malo vise popularizaciji el. automobila, jer bi to njima islo "u dzep". Naravno, to treba da bude dugogodisnji plan, koji bi isao u korak sa omasovljenjem proizvodnje el. automobila u svetu i spustanjem njihove cene.

  Ne mislim da Srbija treba da daje subvencije za el. automobile kao sto to rade Skandinavske i Zapadnoevropske drzave, jer mi imamo daleko bitnije stvari u koje taj novac treba da se ulozi. Bitno je samo da za el. vozila ne postoje prepreke.

  Samo jedna mala ispravka u vezi sa "mogućnost da se u nekoj saobraćajnoj gužvi ostane bez baterije izaziva probleme": Ovo moze da se desi samo u slucaju da se u guzvi provede nekoliko (3+) sati, pri ekstremnim zimskim ili letnjim temperaturama (klima na max, i/ili privremeni pad kapaciteta baterije na -20C). U svim ostalim slucajevima, el. vozila su daleko bolja i efikasnija od SUS motora, jer motor ne mora da radi dok vozilo stoji, ili da bi radila i klima. Takodje, pri vrlo malim brzinama u guzvama, el. vozila trose izuzetno malo energije.
  (Iron Man, 2. april 2017 12:36)

  # Link komentara

 6. Isto gde i pre 25-30g u Kalifofniji, pa se posle predomislili.
   (Vlada, 2. april 2017 12:05)

  # Link komentara

 7. Nigde nije zapelo posto nije i pocelo
   (Neko iz mase, 2. april 2017 12:01)

  # Link komentara