- Komentari -
  1. Krucijalni dokaz da sve uspeva tamo gde se država ne meša! Hoćete još primera? Ovakvi ljudi, slobodni, za državu kao što je naša postaju državni neprijatelji jer ne pristaju da rade za strane investitore za 200 eura. Ne dozvoljava se da se preduzetništvo širi jer će tada biti mnogo slobodnih, nezavisnih ljudi, koji razmišljaju svojom glavom.
    (Zlatko, 22. februar 2017 14:53)

    # Link komentara

  2. Da samo znate kolika je beda u tom kraju i kako inače ljudi teško žive. Verovatno većina vas ne bi nikada poželela da živi u takvim uslovima. Asfalt je nešto što gotovo ne postoji. Put do tog sela kao i do Vucja je kaldrma kao u Tursko doba!
    Ali sve pohvale za ove ljude koji se trude kako bi nekako preživeli!
     (Dejan, 22. februar 2017 14:51)

    # Link komentara

  3. ''Mi smo fenomen. Nema vode, kanalizacije ni asfalta, a firmi ima koliko ti duša želi'', ovo jeste suština uspeha ove sredine.
    Kada vam uvedu sve to, biće nameti na održavanje puteva, mreža, infrastrukture i.... sam bog zna šta sve još. Kada vam namete naplaćuju na domaćinstvo, pa na registrovanu firmu, pa za svakog zaposlenog doprinose državi, lokalnoj samoupravi, pa učešće u doprinosima za selo (koje nije obavezno), to onda više nije mali trošak.
    U selu odakle je moj otac (okolina Arilja) asfaltirali puteve, uveli fiksne telefone i pijaću vodu, ali sve manje firmi (mnoge se gase) kao i sve manje stanovnika, ostali samo starci.
    (Da zaključim, 22. februar 2017 11:24)

    # Link komentara

  4. A zasto slika Terzica avlije iz Zlakuse, zapadna Srbija, a pisete o selu Strojkovce sa juga. Mislite da sela na jugu nemaju nista lepo da pokazu?
    (dejan, 22. februar 2017 11:18)

    # Link komentara

  5. Fantastican tekst o snalazenju nasih ljudi. Sve ostalo samo je Srpska sramota.Nemati vodu ,struju i asfalt u 21. veku? Probajte otkriti krivicu poimenice na terenu-od opstine do republike,pa ce iz te sramote mozda nesto pozitivno i nastati.
    (Predragg, 22. februar 2017 10:53)

    # Link komentara