- Komentari -
  1. Погрешна дијагноза није грешка фирме. Такође, није "добио отказ", него му је уговор истекао. Од рачуна које је предао фирма је покрила преко половине, а преостало је изгледа он сам одбио јер је хтео више. Сад треба утврдити да ли повреда кривица фирме или његова (или обострана) и да ли у било ком случају има право на неку одштету или осигурање.
     (Јабучило, 22. februar 2017 08:56)

    # Link komentara

  2. Zanimljivo je da se baca drvlje i kamenje na strane kompanije, a kad se ovakve i jos gore stvari dogode kod domacih tajkuna niko ne sme da pisne. Momku zelim brz oporavak.
     (Ilija, 21. februar 2017 23:20)

    # Link komentara

  3. Au, ako je sve to zadobio, ne gine mu duga fizikala
     (zemljoevac, 21. februar 2017 18:57)

    # Link komentara

  4. Moj Stefane da si Amerikanac dobio bi milione,ali si Srbin pa ces dobiti *****
    (Roki cetri, 21. februar 2017 18:40)

    # Link komentara

  5. Only in banana land.
     (anonymous on purpose, 21. februar 2017 18:36)

    # Link komentara

  6. "U kompaniji kažu da su postupili po zakonu..."

    Ja verujem da iz firme ne lažu.. robovlasnički zakon koji je donela napredna fela im i omogućava da ovo rade legalno, ali neka narode, glasao si, sad trpi.

    Kad je donešen zakon o radu, nije jedan čovek izašao na ulicu - neka. Umesto masovnih demonstracija nebeski narod gledao Đokovića, Farmu i Parove. Kvazi elita nebeskog naroda takođe bez reakcije, njih ovo ne dotiče, svima njima su guze lepo ugrejane u foteljama. O opozicionim političarima da ne pričam, ti su najgori.

    Sad će ovaj nesrećni mladić da biva razvlačen po sudovima godinama, verovatno dok slučaj ne zastari ili dok mladić ne odustane jer svaki izlazak na sud košta boga oca. Ali nikako da se kritikuje najveća trulež u državi zvana sudstvo, to je bre nezavisno. Tišina tamo! Jel ste videli kako su za mesec dana doneli presudu kad je naš dragi ministar policije tužio medije.

    Ne kažu za džabe da vlast nikad nije gora od naroda...ova vlast je ogledalo naroda. Glasate da budete robovi, ne reagujete ni kad vas u zakonu okarakterišu kao obespravljene robove, a posle se čudite. Ovom momku sve najbolje u borbi koja predstoji, ali ovo je Srbija, teško ćeš se ti bato izboriti za pravdu.
     (Mrsimud, 21. februar 2017 18:18)

    # Link komentara

  7. Kakve potpise za povratak na posao, dobar advokat (na %) i dobice i odstetu i izgubljene zarade s kamatom i jos ce da ga vrate na posao
    (u se na se i poda se, 21. februar 2017 17:42)

    # Link komentara

  8. Jadan decko... U Americi bi fabrika bila zatvorena do daljnjeg a on dobio dobru odštetu! Oporavi se ti i put pod noge, u Bangladesu ce bolje da te tretiraju...
    (Ana, 21. februar 2017 17:40)

    # Link komentara

  9. pa to nije više kao pre sa državnim preduze?ima,komšika se skršila padom niz stepenice i tužila firmu za povredu na radu,dobila gomilu novca,a i jedan poznanik,na radnom mestu mu pao kamen na glavu ajd što tužio firmu nego otišao u invalidsku penziju,mislim,ne treba ići u extreme,treba tražiti sredinu,da ima i za tebe i za firmu ... a u ovom slucaju je sada obrnuto ...
     (buxna, 21. februar 2017 17:37)

    # Link komentara

  10. Strasno, neka nam je Bog u pomoci!
     (Ognjen, 21. februar 2017 17:25)

    # Link komentara