- Komentari -
  1. Gradski menadžer da nam kaže kada misli da se poprave popločane ulice u centru grada od Bulevara Kraja Aleksandra,preko Terazija, Kolarčeve pa sve do Slavije. Isto je I u Tašmajdanskom parku gde ploče "rade" ispod kad prolazite njima?
    Dosta nam je mazanja i pričanja predizbornih pričica o novim projektima. Daj konkretno odgovor na postavljano pitanje!
    (Gde vam je investiciono održavanje, 21. februar 2017 21:55)

    # Link komentara

  2. Provereno, raspitivao se, jer se svugde u svetu nešto slično, ponavljam slično, radi.
    Cena zakupa na period od 30god 30.000€!!!
    Pa kalkulator u ruke i izračunajte pa vidite da li je to normalno. Daš svoj keš unapred a onda te Vesić odere. E pa mene neće.
     (rr, 21. februar 2017 17:31)

    # Link komentara

  3. Pre neku nedelju bili da ce zakupu garaze na 30 godina biti oko 30 tak hiljada evra , pa onda ko ima pare bolej da kupi stan malo dalje od centra grada i za te pare ce dobiit stan od 30 tak kvadrata plus parking mesto i to ce mu ostati u trajnom vlasnistvu.
    (bbb, 21. februar 2017 17:30)

    # Link komentara

  4. ccc o Boze podzemna garaza duz celog kneza Milosa umesto metro??? auuu koje lopurde coveceeee. pa vi da mislite na gradjane ne biste ni pomislili na garazu pre metroa, al gramzivost je cudo
     (Tor, 21. februar 2017 17:19)

    # Link komentara

  5. Hehhe..smetale im vodovodne cevi ispod Slavije da naprave dva podzemna prolaza I da zauvek rese probleme guzve na ovom kruznom toku...ali su zato, cevi za vodu, grejanje, stotine kilometara raznoraznih kablova ispod onolike ulice Kneza Milosa, izgleda nevidljivi I to se, kao eventualni problem uopste ne spominje..smesni su..
     (Pera, 21. februar 2017 16:49)

    # Link komentara

  6. On ovo ponavljakao papagaj od kada je (ponovo) dosao na vlast pre 5 godina. Tri garaze, tunel od ekonomskog do pancevca, prosirenje starog tramvajskog mosta. Pa opet garaze, tunel, most...
    Za svih tih pet godina nisu u stanju da okrpe trotoar na Brankovom mostu. Ej, jedan trotoar stoji busan pet ggodina i oni ne umeju da ga poprave, a non stop drve o avionima kamionima.
    No, ako imamo u vidu kome se on obraca, odnosno ko su mu potencijalni glasaci, i ne mora da prica istinu, ti ljudi samo zele da ih dobro lazes.
    (Heroj Pinki, 21. februar 2017 16:42)

    # Link komentara

  7. I kolika će biti cijena?
    Ja sam izračunao da 30 godina garažno mjesto kod mene u centru Zagreba, 4 stanice od Trga bana Jelačića ako plaćaš punu cijenu mjesečno 200kn, znači oko 3300 dinara mjesečno, izađe ukupno nekih €9700, a ako bi uplatio 30 godina unaprijed sigurno bi dobio neki popust.
    (Lukas aus Agram, 21. februar 2017 15:56)

    # Link komentara

  8. Znam da od ovog nema nista, al bar ako budete pravili vidite da ne napravite tesno kao u Baba Visnjinoj kod Kalenica gde mogu kola da se uparkiraju kako ste nacrtali, ali mozete da izadjete samo kroz gepek.
     (Blake, 21. februar 2017 15:11)

    # Link komentara