- Komentari -
  1. Jedna od najbogatijih islamskih zemalja proteruje muslimane (radnike, ne migrante) zbog terorizma (mada bice da je to izgovor kako ne bi platili ljudima za njihovoj rad). Dok najbogatija zemlja Evrope mora da prima migrante iz islamskih zemalja.
    (Bojan, 17. februar 2017 20:42)

    # Link komentara

  2. То је устаљена пракса арапских држава богатих нафтом. Ју тјуб врви прилозима о белом робљу који раде по 12 и више сати дневно за 5 и мање евра. И ту цркавицу им закидају, тако да често приме сваку другу плату.
    (Алексије, 17. februar 2017 18:00)

    # Link komentara

  3. Sta bi bilo da je to Tramp uradio?
    (NS, 17. februar 2017 15:18)

    bio bi zatvoru zbog krsenja ustava! ako si toliko ogranicen da shvatis, proterani su jer su se previse bunili trazeci plate :-) znaci, s. arabija, poslednja feudalno-robovlasnicka drzava na svetu, plus najveci finansijer sunitskog terorizma, a proteruje strane radnike zbog straha od terorizma - i jos ima ljudi koji se na ovo pecaju!!!??? inace, slicne fore su radile i ruske KGBovsko-privatno-mafijaske gradjevinske firme tokom radova u sociju pred zimske olimpijske igre. pored standarne fizicke radne snage iz kavkaskih i centralnoazijskih drzava, narocito su lose prosli fizikalci iz srbije. fora je bila ista ovakva: odu u rusiju preko fantomske agencije za posredovanje, rade 3,4 meseca uz obecanje da ce biti isplaceni u dogledno vreme, onda se jednog dana pojavi policija i pohapsi ih zbog satro neurednih papira, a dok se ovi deportuju nazad, iz srbije stize sveze roblje. naravno, posto smo mi najveci zaljubljenici na svetu u lik i delo druga vladimira i njegove mafijske satrapije, presli smo preko toga; bolje da nas nego neki mrski katolik, protestant, ili ne daj boze ateista, jel tako ;-)
    (andreas kisser, 17. februar 2017 17:07)

    # Link komentara

  4. Moderno ropstvo... Niko da ih bombarduje zbog krsenje ljudskih prava...
     (RASPALI ZOMBI, 17. februar 2017 17:00)

    # Link komentara

  5. Vidi ovako, dovedeš radnike, rade ti par meseci bez plate i onda ih proteraš koa fol bezbednos, dobra fora...
    (Bolje rob nego plaćen radnik, 17. februar 2017 16:13)

    # Link komentara

  6. Ma kakav terorizam. Stvar je u tome sto vecina tih radnika nije bilo prijavljeno i princ se jednostavno uplasio inspekcije.
     (Lav, 17. februar 2017 15:29)

    # Link komentara

  7. Sta bi bilo da je to Tramp uradio?
    (NS, 17. februar 2017 15:18)

    # Link komentara