- Komentari -

Bankar: Ruše evro, evo ko i kako

Sastanak Evropske centralne banke je zatekao tržište nespremnim jer su postojala agresivna očekivanjima uoči sastanka sa izrazitim fokusom o mogućoj poruci o smanjenju. Prvobitno se na tržištu desio pad na 60 milijardi evra mesečno sa 80 milijardi koliko je bilo u martu kao deo agresivnog razvoja događaja, međutim javilo se više nego dovoljno pomirljivih detalja koji su brzo nadvladali bilo kakvo agresivno tumačenje.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. U prevodu, euribor nema sanse da poraste do 2020, dinar moze samo da jača, ali to zavisi od toga kojom brzinom Srbija propada. Ko ima dolar nek ostane u njemu.
     (Bankar, 10. decembar 2016 14:26)

    # Link komentara

  2. Zaboravio je na američki dolar i njegov pritisak. Svi se raduju što će neke južnoameričke i afričke države da ispare u vakumu, i nestanu sa tržišta ruda, ali kao da ih je baš briga šta će njima sve to da uradi. Prodavaće se ta ruda bez kontrole, a troškovi legalnog poslovanja će otići gore, jer vojska je skupa, a moraće da juri švercere preko mora.
    (ilija, 10. decembar 2016 13:20)

    # Link komentara

  3. Ko se to usudio da rusi evro? Rusija,Kina,Sirija, nepoznata plemena dzungle Amazonije? Sacekajte malo, zabolese nas kolena od klecanja ispred vase kapije a grlo od moljakanja. Srbija je zeljna vaseg standarda. Goli i bosi ocekujemo da nam udelite neko mestasce pored vas, zadovoljavamo se i mrvicama vase samilosti.
    (Puz golac, 10. decembar 2016 13:02)

    # Link komentara

  4. Super Mario ce stampati evro dokle god njegova Italija bude u problemu sto ce reci vecno. Vidi se da ovaj bankar na zna mediteranski mentalitet dzaba mu fensi skole.
    (NS, 10. decembar 2016 12:35)

    # Link komentara