1. 2000000 ljudi godišnje manje umre samo zbog vakcinacije protiv velikih boginja ! + svi spaseni koji su vakcinisani protiv drugih bolesti ... To je nenormalno velik broj. Neke civilizacije su nestale zbog ovakvih bolesti ... Da ,treba se pričati o eventualnoj štetnosti vakcina ,ali su benefiti vakcinacije nesporni . Svaki lek ima štetnih dejstava ,nemojte onda niti jedan koristiti ,nego se molite Bogu k'o Amiši ,kao u srednjem veku . Samo pre par stotina godina je vek bio 40g ,zbog svih bolesti koje se sada leče ,ili za koje postoji imunizacija . Sada je vek duplo duži ! Ja sa 43 pijem par lekova dnevno bez kojih ko zna šta bi bilo. .. Pre par stotina godina bi već bio mrtav . Da ,verujem u medicinu ,jer pokazuje rezultate. Bez obzira na rizike ,vakcinacija ima mnogo više koristi.
    (pejo, 20. januar 2020 05:41)

    # Link komentara

  2. "Anti- vakcinasi" nisu protiv, nego samo za slobodu izbora. Dakle ako postoje sumnjivi sastojci i sumnjive nus-pojave vakcina, i ako je sastav vakcine "poslovna tajna", onda pojedinac ima pravo da odluci dali ce ta supstanca biti ubrizgana u njegove vene. Pogotovo jer svojim izborom ne ugrozava one koji su zasticeni.
    (Prof.Mr.Dr, 19. januar 2020 23:02)

    # Link komentara

  3. Модус операнди медицинске мафије је и данас исти - сатанизација и пријаве против људи који о томе говоре, повезаност са политичарима, службама безбедности и “ауторитетима”
    (Фридер Вагнер, 19. januar 2020 22:31)

    # Link komentara

  4. Више није довољно да доктор специјалиста да своје стручно мишљење да вакцину треба одложити. Сада тај извештај и налаз лекара мора да прође контролу министарства.

    Ово кршење људских права није забележено никада у нашој историји здравства.
    (Фридер Вагнер, 19. januar 2020 22:06)

    # Link komentara

  5. Svakako su potrebne vakcine i vakcinisati se (lično kao i moja deca vakcinisani smo) ALI ... nepoverenje vlada i sa napretkom tehnologije u njihovim izradama i nedostatku znanja šta je sadržaj u vakcini. Može izabrani lekar da Vam preporuči i objasni svrhu vakcinisanja ali niti jedan ne može da tvrdi da zna njen tačan sadržaj naročito onih uvezenih i da neće biti nuz pojava. Naravno da li neka od vakcina ima u sebi nano čestice i kako su one programirane da budu aktivirane i u kom uzrastu deteta ili starije osobe. Naše vakcine naših stručnjaka iz Torlaka ulivale su poverenje ali sada ove uvozne ... ne znam ... voleo bi nekog edukovanog da kaže NISI u pravu i u vakcinama ne mogu biti nano čestice sa odloženim dejstvom i u zabludi si i da u toj grani ne postoji teorija zavere. Naravno taj neko bi trebalo i da odgovorno ZNA sadržaj uvezene vakcine. No dobro ...
    (XXL, 19. januar 2020 21:35)

    # Link komentara

  6. Ko je budala, nek se vakcinise ovim sadasnjim vakcinama. Niko mu ne brani.
    (Nara, 19. januar 2020 20:06)

    # Link komentara

  7. Vakcina je jedna od najvaznijih tekovina ljudske civilizacije. Ko to ne razume trebalo bi vise da se edukuje.
    (zoki, 19. januar 2020 18:35)

    # Link komentara