1. Kako će svi da se prospu sa ovom Koko. Svi je pominju, čudo od deteta, tralala. Eto sledeće godine će imati 16, pa da vidimo hoće li biti šampionka sa toliko godina kao Martina Hingis. Možda ne bukne taj njen talenat uopšte u meri koja se očekuje.
     (Mladen, 16. jul 2019 22:07)

    # Link komentara

  2. Samo jedna, No1e!!!!
     (ja, 16. jul 2019 21:12)

    # Link komentara

  3. Da, to bi otprilike biilo to osim slučaj pobede Koko što po meni nije iznenađenje jer Venus odavno treba da je u penziji. Ono što je po meni najznačajnije je neverovatna pobeda đokovića i njegova psihička snaga iako je prvi breik imao tek u četvrtom setu. Takođe tu treba naglasiti da svi oni koji ne pripadaju Zapadnom razvijenom svetu su ovu titulu prihvatili kao svoju. Mnoge čudi što je Djoković imao ovako malu podršku sa tribina u odnosu na Federera. To ne čudi, malu je podršku imao i jedan od najboljih tenisera svih vremena Čeh Ivan lendl. Rus Kafeljnikov, Safin. Nastase... To je zato što su u zapadnom svetu proizvodne snage veoma razvijene, institucije dosta jake a kultura (red, rad i disciplina) na veoma visokom nivou. Tako da se njihov način života, moral i mentalitet dosta promenio u zadnjih 50 godina u odnosu na ostatak sveta. Tu jedino kao ravopravne još priznaju Severnoamerkance, Australijance i Japance. Oni ne razumeju i neshvataju ljude iz ostatka sveta, tako da im je sve jedno da li je neko iz Češke, Srbije ili Sirije
    (Aron, 16. jul 2019 18:41)

    # Link komentara

  4. Svaka cast nasem Novaku, ali ja se ipak vise divim coveku koji u 38godina dodje u finale Vimbldona i onako igra 5sati! Mrzeli ga mi ili ne,covek je doktor! Onde je cista sreća preovladala i to je to! Uopste ne moze da se kaze da je Novak bio bolji od Federera! Ja pricam iskreno i onako kako jeste!
    (nikolas.t, 16. jul 2019 18:04)

    # Link komentara