1. Takoooo je. Uskoro gradjani hapse politicare i policiju.
     (botić, 19. decembar 2018 17:21)

    # Link komentara

  2. Nije problem policija, oni svoj posao rade, oni hapse kriminalce! Problem su, pre svega, blaga kaznena politika i cinjenica da se ista, po pravilu, ne primenjuje na rodbinu, prijatelje, zemljake i kumove, a zatim i "pravosudni" organi (sudovi i tuzilastva) koji uhapsene vec za par sati pustaju na slobodu, a one koje ne puste osude na simbolicne kazne! U njih gradjani nemaju poverenja i zato i sve cesce, kada je ne dobiju na sudu, uzimaju pravdu u svoje ruke!
    (kokodrilo, 19. decembar 2018 06:51)

    # Link komentara

  3. @aleksa Svako svoju bitku bije, nije na tebi da drugima određuješ šta da rade. Ako želiš, pridruži se ljudima iz Lazarevca, Aranđelovca ili napravi udruženje u svom gradu. Što se tiče Igora Jurića, stvar je jasna. Skupština nikada neće glasati za peticije iz naroda, jer bi sledeća peticija mogla biti za povećanje kazni za korupciju, poreklo imovine i slično. Otvorili bi vrata sopstvenoj propasti.
     (Helena, 18. decembar 2018 22:04)

    # Link komentara

  4. Kakva smo banana drzava jos malo svaki kraj ce imati privatnu policiju.kad bolje razmislim potrebno je uvesti i privatni sud sa sudijama koji ce derati kaznama jer ovo sadasnje sudstvo je korumpirano u pm.setimo se samo sina mitrovica koji je pijan ubio pesaka.ni dana zatvora!!!
     (ana, 18. decembar 2018 15:31)

    # Link komentara

  5. Po definiciji policija je u službi države dok je milicija u službi građana. Dakle građanima ostaje da se organizuju u milicije jer je to legitimno pravo kada država - omane.
     (XXL, 18. decembar 2018 14:40)

    # Link komentara

  6. Ovi iz Levijatana što glume silu na mrežama i vestima bi mogli malo da odu da pomognu ovim ljudima u Lazarevcu što se bore protiv dilera.
    (aleksa, 18. decembar 2018 14:15)

    # Link komentara

  7. Полиција штити "мале" дилере да би ти исти одали "велике" дилере... Међутим, кад полиција дође до великих дилера они једноставно подмите ту исту полицију, али и судство, као и тужилаштво.
     (млади ја, 18. decembar 2018 13:24)

    # Link komentara

  8. Drzava gleda samo da izmuze zadnji dinar iz narodnih dzepova, politicari kradu sopstveni narod, opsta korupcija i beznadje...Zato narod mora da se samoorganizuje i brani, jer vidi da od drzave vajde nema..
     (rezigniran, 18. decembar 2018 13:07)

    # Link komentara