Jaguar E-Pace pretpremijerno u Srbiji / FOTO

Uvoznik i prodavac automobila marke Jaguar, kompanija British Motors, u svom salonu u Beogradu pretpremijerno je izložila novi SUV E-Pace, koji je svetsku premijeru imao u julu.

Podeli
Foto: British Motors
Foto: British Motors

Jaguar E-Pace: Premijera začinjena svetskim rekordom

U toj kompaniji kažu da će svi zainteresovani će imati ekskluzivnu priliku da u narednih nekoliko dana vide E-Pace u salonu, dok se svečana premijera i isporuka ovog automobila kupcima očekuje početkom 2018. godine.

Jaguar E-Pace izrađen je kao dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea, koji se u gami ovog proizvođača nalazi ispod veće SUV-a F-Pace. Karakterišu ga prostran enterijer i kabina sa visokokvalitetnim materijalima.

Foto: British Motors
Foto: British Motors

Opremljen je Touch Pro multimedijalnim sistemom kojim se rukuje pomoću desetoinčnog ekrana osetljivog na dodir.

Među opcijama je i digitalni displej dijagonale 12,3 inča, umesto analogne instrument table, zatim dva premijum audio sistema marke Meridian, "heads-up" displej ispred vozača i 4G Wi-Fi hotspot na koji može da se poveže do 8 elektronskih mobilnih uređaja.

Foto: British Motors
Foto: British Motors

Automobil koji se trenutno nalazi u British Motors salonu je R Sport SE, sa 2.0 benzinskim motorom i pogonom na sva četri točka.

Cena osnovne verzije a novog člana Jaguar porodice kreće se od 34.640 evra.

Pored bazičnog modela tu su S, SE, i najbogatiji paket E-Pace HSE. U varijanti sa 2.0 turbo dizel motorom sa 150 ks (Ingenium D150), stiže sa pogonom na prednje točkove i šestobrzinskim manuelnim menjačem, uz mogućnost opcije i 4WD pogona i devetostepenog automatika.

Foto: British Motors
Foto: British Motors

Svi ostali modeli - dizel D180 i D240, kao i turbo benzinci P250 i P300 standardno se isporučuju sa pogonom na sva četiri točka, kao i sa devetostepenom automatskom transmisijom.

Najsnažniji model P300, ima 2.0 litarski turbo benzinac sa 300 ks, do 100 km/h stiže 6,4 sekunde, uz maksimalnu brzinu od 243 km/h.

Foto: Jaguar
Foto: Jaguar

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu