Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Podeli
Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim je svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2.

Salon novih automobila zauzima 450 m2 i u njemu će biti izložena kompletna gama Mazde. Servis je površine 350 m2 sa 4 radne pozicije, opremljen Mazdinim specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima.

Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

Posetioci će imati priliku da isprobaju glavne aktuelne modele Mazde, s obzirom da je kompanija obezbedila stalnu flotu test automobila

Osim toga, dok im je automobil na servisu, za vlasnike Mazda vozila pripremljen je udoban prostor i osveženje.

Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

Novost je Mazdin „aktivni prijem“ automobila na servis, odnosno posebno odvojen zatvoreni prostor u kom servisni savetnik i vlasnik automobila vrše pregled i primopredaju automobila na servis.

U istom prostoru biće izložena originalna dodatna oprema.

Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

.

Prati B92 na Viberu

Vesti

"Kraj za benzince i dizelaše 2050."

Šef Toyote za istraživanje i razvoj naprednih tehnologija, Seigo Kuzumaki, izneo je procenu te kompanije da će polovinom 21. veka iz drumskog saobraćaja nestati motori sa unutrašnjim sagorevanjem.

Vesti ponedeljak 13.11. 15:54 Komentara: 33
strana 1 od 1284 idi na stranu