Ričard Hamond posle teškog udesa ponovo za volanom

Dva meseca nakon udesa u kome je slupao električni superautomobil Concept One i povredio koleno, voditelj Grand Toura se oporavio i ponovo uživa u vožnji.

Podeli
Screenshot Drivetribe
Screenshot Drivetribe

Popularni Hamster doživeo je u Švajcarskoj 10. juna saobraćajnu nesreću tokom snimanja druge sezone Amazonovog automobilskog šou programa pošto je vozeći Rimčev supersportski model na jednoj brdskoj krivini izleteo s puta i prevrnuo vozilo.

Hamond je uspeo da sam izađe iz slupanog automobila pre nego što se vozilo zapalilo, a zatim je helikopterom prebačen u bolnicu u Sent Galenu, gde je otkriveno da ima naprsnuće kolena.

Povreda očigledno nije bila toliko teška, s obzirom da se dva meseca kasnije voditelj potpuno oporavio, a svoju radost što se ponovo nalazi za volanom podelio je sa čitaocima na sajtu Drivetribe.

U kratkom videu, koji je objavio na kanalu "Hammond’s Fob Jockeys", zatičemo ga za volanom jednog od svojih automobila - klasičnog Ford Mustanga, dok uživa u vožnji po britanskim seoskim putevima.

Screenshot Drivetribe
Screenshot Drivetribe

Iako su povrede koje je pretrpeo u udesu bile lakše prirode, one su zadale glavobolje ljudima iz produkcijskog tima Grand Toura, koji su morali da se dovijaju kako da snime planirane segmenta serijala u kojima je trebalo da se pojavi Ričard Hamond.

Jedan od preostale dvojice voditelja, Džeremi Klarkson, tada je rekao da će doći do odlaganja snimanja druge sezone serijala, a da će u nekim scenama Džejms Mej i on uskočiti kao zamena za Hamonda.

Međutim, tek što se Ričard Hamond oporavio, producente je zadesio novi peh, s obzirom da je početkom avgusta i Klarkson završio u bolnici nakon je zaradio tešku upalu pluća na odmoru u Španiji.

Prema poslednjim informacijama, i on se postepeno oporavlja, a u svojoj kolumni za Sandej tajms napisao je da je "gotovo umro" od infekcije i da je čak pomišljao na samoubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 35 idi na stranu