Kinezima kratka i Panamera – Porsche dodao 15 cm

Pored produženog BMW-a Serije 5, na auto-salonu u Šangaju predstavljen je još jedan luksuzni model koji je ekskluzivno za kinesko tržište dobio veći međuosovinski razmak.

Podeli

Posle vesti o BMW-u Serije 5 koji je radi komfora putnika na zadnjim sedištima produžen za 13,3 cm, iz Kine stiže informacija da je Porsche takođe izašao u susret kupcima iz te zemlje tako što je povećao dužinu kabine nove Panamere za 15 cm.

Produžena Panamera prodavaće se na kineskom tržištu u dve verzije – kao Panamera Turbo S E-Hybrid i u varijanti Panamera Executive.

Panamera Executive, koja će u Kini će biti dostupna samo u varijanti sa zadnjim pogonom, dobija snagu od V6 turbo motora sa 330 ks.

Jedan od razloga zašto je Porsche (poput drugih, pre svega premijum proizvođača) napravio specijalnu, produženu verziju Panamere samo za Kineze je taj što je ova zemlja najveće pojedinačno tržište za vozila nemačke kompanije. U 2016. godini Porsche je u Kini prodao 65.246 automobila.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Vesti sreda 18.10. 10:16 Komentara: 11

Kako izgleda bazični VW Polo / FOTO

Na promotivnim fotografijama novih modela uglavnom se mogu videti bogato opremljene verzije automobila, ali Volkswagen je smelo odlučio da, barem za nemačko tržište, prikaže kako izgleda novi Polo u osnovnoj, ogoljenoj varijanti.

Vesti utorak 17.10. 10:32 Komentara: 75
strana 1 od 1278 idi na stranu