Suzuki: Sajamske cene i posle sajma

Salon automobila i motocikala je završen, ali mogućnost kupovine Suzuki vozila po sajamskim uslovima važi i dalje. Doduše, više se ne dobija besplatno kasko osiguranje, ali su zato cene ostale iste, baš kao i načini i uslovi kupovine.

Podeli
Suzuki Swift i Suzuki Ignis na auto-salonu u Beogradu 2017.
Suzuki Swift i Suzuki Ignis na auto-salonu u Beogradu 2017.

U kompaniji Euro Sumar, uvozniku i prodavcu Suzuki vozila, kažu da je na nedavno završenom salonu automobila i motocikala u Beogradu zabeleženo veliko interesovanje za Vitarom S, ali i za izloženim krosoverom S-Cross u gotovo kompletnoj mogućoj opremi.

U skladu sa već potvrđenim trendom oživljavanja domaćeg automobilskog tržišta, i Suzuki se našao u društvu onih proizvođača koji su na proteklom salonu automobila u Beogradu zabeležili odlične rezultate.

Kako se očekuje, nakon postsajamskih aktivnosti, broj onih koji su tokom salona i u bliskom vremenu nakon njega postali vlasnici novih Suzukija biće trocifren.

S-Cross SX4
S-Cross SX4

Ono zbog čega naredne dane u kompaniji Euro Sumar dočekuju sa velikim optimizmom jeste činjenica da će tokom aprila biti poznate i cene novog Ignisa, a krajem maja i početkom juna i nove generacije modela Swift, što će, bez sumnje, uticati na rast prodaje.

U ovoj kompaniji ne kriju zadovoljstvo i rezultatima isporuka dvotočkaša tokom manifestacije Moto Passion. Upravo zbog toga je odlučeno da specijalne, snižene cene većine modela budu aktuelne i u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 34 idi na stranu