Počeo salon automobila i motocikala u Beogradu

53. međunarodni salon automobila i međunarodni sajam motocikala "Motopassion", otvoreni su za publiku u petak 24. marta. Ovogodišnji sajam traje do nedelje 2. aprila.

Podeli

Pod sloganom “Godine prolaze, strast ne prestaje” posetioce dočekuje više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja, 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila.

Pored toga, u okviru manifestacije “Motopassion”, predstaviće se 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila, kao i šest brendova bicikala.

Svi oni smešteni su ove godine u čak 10 hala Beogradskog sajma, na više od 41.000 kvadratnih metara izložbenog prostora - organizatori su za izlagače obezebedili hale 1,1A, 2, 3, 3A, 4, 5, 7, 8 i 9.

Audi, VW i Seat tradicionalno izlažu svoje modele u Hali 5
Audi, VW i Seat tradicionalno izlažu svoje modele u Hali 5

Sajam automobila u Beogradu u 2017. obeleževa dva značajna jubileja - 80. godišnjicu svog prvog izdanja iz 1937. i 60. godišnjicu svog novog početka 1957.

Svi vodeći svetski proizvođači automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, zastupljeni su u halama 1, 2A, 3, 4 i 5 Beogradskog sajma, dok zaljubljenici u dvotočkaše mogu da vide najnovije modele motocikala, skutera, ali i kvadova u halama 7, 8 i 9.

Domaćoj javnosti i potencijalnim kupcima predstaviće se kompletna ponuda u segmentu lakih privrednih vozila, odnosno desetak velikih svetskih proizvođača koji posluju na domaćem tržištu, kao što su FIAT, Ford, GAZ, VW, Renault, Mercedes, Peugeot Citroen, Opel...

Prateća automobilska industrija izložiće ponudu rezervnih delova, derivata naftne industrije, auto-galanterije i kozmetike, kao tuning opreme u halama 2, 1A i 3A.

Tri značajne novine na Sajmu automobila u Beogradu

BMW ove godine po prvi put u 'svojoj' Hali 2A
BMW ove godine po prvi put u 'svojoj' Hali 2A

Za prvu veliku ovogodišnju novost zaslužan je BMW.

Nemački proizvođač je za svoje modele i programe na salonu po prvi put obezbedio ceo prostor Hale 2A Beogradskog sajma. U "svojoj" hali, BMW pored modela ove bavarske marke predstavlja i MINI vozila, kao i jednu ekskluzivu - Rolls Royce Ghost.

Druga novost očekuje one naklonjenije motociklima, kvadovima, ATV-ovima i biciklima, koji će se, za razliku od prethodnih godina, raširiti u čak tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Treća sajamska novina odnosi se direktno na posetioce, koji će uz kupljenu ulaznicu dobijati specijalnu identifikacionu narukvicu. Nju će nositi na ruci radi lakšeg i funkcionalnijeg kretanja po celokupnom sajamskom prostoru.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 h svakog dana, osim poslednjeg - u nedelju 2. aprila, kada sajam radi do 19 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne 200 dinara, grupne za đake i studente 150 dinara.

Ulaznica za Family Day, 30. marta je 500 dinara (ulaznica važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja).

Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Više detalja o premijerama ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu možete pronaći u posebnom tekstu.

Fotografije sa sajma pogledajte u našoj Galeriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 35 idi na stranu