Opel na sajmu automobila u Beogradu

Prva zvezda Opelovog štanda biće nova Insignia Grad Sport, koja će na auto-salonu u Beogradu imati srpsku premijeru.

Podeli
Opel Insignia Grand Sport za 2017.
Opel Insignia Grand Sport za 2017.

U okviru ovogodišnjeg Međunarodnog salona automobila i motocikala u Beogradu, koji se održava od 24. marta do 2. aprila, kompanija Opel pripremila je brojna iznenađenja – kako u pogledu premijera najnovijih modela, tako i u vidu dodatnih pogodnosti za kupovinu novih vozila.

Na štandu u Hali 4 po prvi put na našem tržištu biće predstavljena potpuno nova Insignia Grand Sport, a Opel istovremeno nudi popuste za odlazeću verziju ovog modela kao i za sva druga vozila iz svoje game.

Odlazeća Opel Insignia
Odlazeća Opel Insignia

Prethodna Inisignia i dalje je dostupna u ograničenim količinama i u nekoliko varijanti agregata i paketa opreme.

Raspon cena je od 18.080 €, koliko košta Opel Insignia sa Edition opremom i benzinskim 1.8 motorom snage 140 ks, pa sve do 24.060 € koliko treba izdvojiti za Insigniju Active u dizel varijanti čiji agregat zapremine 2.0 litara isporučuje 170 ks, a kod koje se snaga na točkove prenosi pomoću automatskog menjača.

Olakšicu pri kupovini nekog od ovih vozila može da predstavlja i Opel Finansiranje. Tempo isplate, iznos kamate i novca koji se pokriva ovim finansiranjem je fleksibilan, pa se kupci mogu opredeliti za paket usluga koji će moći najbolje da isprate.

Više detalja o ovoj ponudi možete pronaći na sajtu ili kod ovlašćenih Opelovih prodavaca u Srbiji.

Opel Astra Sedan
Opel Astra Sedan

Pored ove, Opel je pripremio još nekoliko zanimljivih ponuda za vozila iz svoje flote.

Pod nazivom "Opel kandidati" krije se ponuda sastavljena od tri modela sa adekvatnim paketima opreme za kupce kojima je namenjena. Prvi "kandidat" je Corsa Enjoy sa 5 vrata koju pokreće 1.4 litarski motor sa svojih 75 ks. Cena ovog modela je 10.999 €.

Druga na listi je Meriva koja se prodaje za 12.900 €. Ovaj model ima Drive paket opreme i 1.4 motor sa 100 ks.

Poslednji "kandidat" je Astra Sedan. Ovaj automobil nudi se u Enjoy opremi sa 1.6 litarskim motorom sa 115 ks, po ceni od 12.685 €.

Sajamski cenovnik se ne završava sa ovim modelima, a više detalja o sajamskoj ponudi, paketim opreme, uslovima Opel Finansiranja i ostale informacije možete naći na zvaničnom sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 35 idi na stranu