Tri značajne novine na Sajmu automobila u Beogradu

Iako svoje kapije za posetioce zvanično otvara u petak, 24. marta, salon automobila i motocikala već sada može da počne, kažu organizatori.

Podeli
Foto: B92
Foto: B92

Iz Beogradskog sajma najavljuju da će se publici u poslednjoj sedmici marta predstaviiti više od 410 izlagača iz tridesetak zemalja, 34 automobilske marke i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila.

Izlagačima je za ovu priliku na raspolaganju čak 10 sajamskih hala sa više od 41.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Organizatori najavljuju tri bitne novine u odnosu na prethodni salon.

Za prvu veliku ovogodišnju novost, koja će obradovati zaljubljenike u brzinu i snagu na četiri točka, zaslužan je BMW. Nemački proizvođač je za svoje modele i programe na salonu po prvi put obezbedio ceo prostor hale 2A Beogradskog sajma.

Tamo će predstaviti sve najbolje što u ovom trenutku proizvodi, uključujući premijere električnih i hibridnih modela "i8" i "i3", kao i novu Seriju 5, najnoviju generaciju luksuzne "sedmice" i sportski M2.

Foto: B92
Foto: B92

Druga novost očekuje one naklonjenije motociklima, kvadovima, ATV-ovima i biciklima, koji će se, za razliku od prethodnih godina, raširiti u čak tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Treća sajamska novina odnosi se direktno na posetioce, koji će uz kupljenu ulaznicu dobijati specijalnu identifikacionu narukvicu. Nju će nositi na ruci radi lakšeg i funkcionalnijeg kretanja po celokupnom sajamskom prostoru.

Sajam automobila i motocikala u Beogradu, za publiku počinje u petak, 24. marta u 10 h. Radno vreme je od 10 do 20 h svakog dana, osim poslednjeg - u nedelju 2. aprila, kada sajam radi do 19 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne 200 dinara, grupne za đake i studente 150 dinara.

Ulaznica za Family Day, 30. marta je 500 dinara (ulaznica važi za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja). Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Više detalja o ovogodišnjem sajmu automobila u Beogradu možete pronaći u posebnom tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 35 idi na stranu