BG: Bez naplate parkinga u zonama tokom praznika

Na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima Beograda parkiranje se neće naplaćivati od petka, 29. aprila, do utorka 3. maja, saopštio je "Parking servis". Naplata parkinga ponovo će se vršiti od srede, 4. maja.

Podeli
Foto: B92
Foto: B92

Beogradski "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da će, shodno propisu o radu u dane verskog i državnog praznika, raditi izmenjeno tokom Uskrsa i Praznika rada, od 29. aprila do 3. maja 2016. godine. Parkiranje se neće naplaćivati na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada od petka, 29. aprila, do utorka, 3. maja 2016. godine.

U istom periodu biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila ("pauk").

Od srede, 4. maja, vršiće se naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, dok će poslovnice korisničkog servisa raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 38 idi na stranu