Jaguar F-Pace u Srbiji

Prvi Jaguarov krosover od sada je dostupan i kupcima u Srbiji po ceni od 46.990 evra koliko košta dizelaš sa 180 KS.

Podeli

Kao prvi krosover model u 80-godišnjoj istoriji ove britanske marke, F-Pace otvara novo poglavlje Jaguara. Novitet se ističe pre svega dinamičnim dizajnom, naprednim tehnološkim rešenjima i luksuznim enterijerom. Čak 80% karoserije izrađeno je od aluminijuma, što ovom automobilu daje čvrstinu, uz smanjenje mase i potrošnje goriva.

Ponuda na domaćem tržištu za početak obuhvata verzije sa 2.0 dizel agregatom sa 180 KS, sa manuelnim šestobrzinskim ili automatskim osmostepenim menjačem, uz izbor pogona na zadnje ili na sva četiri točka (AWD).

Alternativa je snažniji 3.0 litarski V6 dizel koji proizvodi 300 KS.

Jaguar F-Pace raspolaže prtljažnikom od 650 litara, a auto je opremljen intuitivnim InControl multimedijalnim sistemom sa centralnim ekranom od 10.2 inča i premijum ozvučenjem firme Meridian.

Sedišta mogu biti standardna, luksuzna ili sportska, presvučena reljefnom ili perforiranom kožom, sa grejanjem i hlađenjem, uz električno podešavanje položaja sa memorijskom funkcijom.

Uz standardnu opremu na raspolaganju je i dugačak spisak opcija, a kupci mogu da se opredele za jednu od 16 boja spoljašnjosti, dok su aluminijumski točkovi dostupni u rasponu od 18 do 22 inča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 41 idi na stranu