Mercedesu dve nagrade, FIAT-ov štand najlepši na sajmu

Na svečanoj dodeli nagrada na Beogradskom salonu automobila, koji je završen u nedelju 29. marta, zastupnik Mercedesa i Smarta za Srbiju, kompanija Star Import osvojila je dva priznanja, dok je za najlepši izložbeni prostor proglašen štand kompanije FIAT Chrysler Srbija.

Podeli

U izboru žirija Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS), Mercedes i Smart su nagrađeni "za ukupan sajamski nastup" na 52. međunarodnom salonu automobila.

UEPS priznanje predstavlja najznačajniju nagradu u oblasti marketinga i komunikacija u Srbiji, a odluku je doneo žiri sastavljen od predstavnika marketing i PR agencija, medija i kompanija.

Pored ove nagrade, Beogradski sajam dodelio je specijalno priznanje "za usklađenost programskog i vizuelnog nastupa" brendova Mercedes i Smart.

Mercedes i Smart i ove godine tradicionalno su se predstavili u Hali 3 Beogradskog sajma.

Tokom deset sajamskih dana, posetioci su mogli da vide 27 izloženih automobila među kojima su bile i tri ekskluzivne premijere premijere: Mercedes AMG GT, Mercedes Maybach S klasa i Mercedes S 63 AMG Coupe.

Ovom prilikom izložen je putnički i komercijalni program, dok su ljubitelji marke Smart mogli da se upoznaju sa novom generacijom modela ForTwo i For Four.

Kompanija FIAT Chrysler (FCA) Srbija dobila priznanje "za najlepši štand i uspešan sajamski nastup" na ovogodišnjem salonu automobila od Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS).

FCA Srbija je na 52. salonu automobila predstavila svoju gamu koju čine vozila brendova Jeep, Alfa Romeo, FIAT, FIAT Professional i, po prvi put, Abarth.

Pozivamo vas da u komentarima iznesete svoje utiske o ovogodišnjem sajmu automobila i navedete koji je štand bio najlepši po vašem mišljenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 49 idi na stranu