Viša sila ili nepažnja - 3 bespotrebna sudara u nizu

Neverovatan splet okolnosti sa video snimka može se objasniti na dva načina – ili je neka viša sila uplela prste u događaje, ili se na jednom mestu, u jednom momentu našlo nekoliko izuzetno neopreznih i nespretnih vozača.

Podeli
Screenshot
Screenshot

Da i naizgled bezazlene situacije u saobraćaju mogu da dovedu do potpuno bespotrebnih oštećenja vozila, svedoči snimak u kome je sve što je moglo da krene naopako – pošlo naopako:

Najpre je vozač automobila pri pokušaju da zaobiđe zaustavljeni kamion u svojoj traci udario u njega, napraviviši dodatni zastoj i totalnu pometnju u redovima vozača automobila koji su se kretali iz suprotnog smera.

Nepažnja jednog od njih koji se krenuo u rikverc dovela je do drugog bespotrebnog sudara, a propust žene koja je izašla iz vozila da osmotri načinjenu štetu i pritom nije povukla ručnu, uzrok je trećeg.

Nepredviđene okolnosti u saobraćaju na koje su ovi vozači naišli, kao da su potpuno "sludele" ljude koji su se našli za volanom i uticale na pad koncentracije do te mere da pogreše i pri najjednostavnijem manevrisanjem automobilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 10 idi na stranu