Njima je zaista teško da se odluče koji će auto da voze

Kada smo 2013. pisali o bračnom paru D'Ann i Wayne Rauh iz Teksasa, oni su u svojoj kolekciji imali 65 primeraka modela Dodge Viper. U međuvremenu taj broj povećan je na 79 automobila.

Podeli

Bogati supružnici otkrili su 2006. godine naklonost prema jednom jedinom modelu - Viperu.

Od tada, njihova kolekcija raste iz godine u godinu.

Verovatno najveći fanovi ovog modela na svetu nedavno su u svoju garažu dovezli dva specijalno personalizovana primerka Vipera iz serije "1 of 1". Reč je o automobilima koji ispod haube kriju 8.4 litarski V10 sa 645 "konja" i 813 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Wayne je za sebe naručio Viper GTC u braon boji sa crnim trkačkim prugama, dok se njegova supruga odlučila za TA 2.0 verziju izabravši ljubičastu boju karoserije ukrašenu belim trakama:

Inače, Dodge je kupcima ovog superautomobila ponudio program individualizacije "1 of 1" koji garantuje mogućnost izbora između neverovatnih 50 miliona kombinacija, uključujući 16.000 nijansi boja eksterijera i preko 48.000 jedinstvenih konfiguracija trkačkih pruga!

Sa 79 primeraka Vipera, koliko se trenutno nalazi u vlasništvu ovih fanatičnih kolekcionara, zaista nije lako doneti odluku u koji od njih će sesti kada ujutru otvore vrata svoje garaže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu