Honda Civic Type R biće prava zver

Honda je objavila efektan interaktivni video za novi Civic Type R kako bi naglasila koliko će se ovaj model razlikovati od standardne verzije modela Civic.

Podeli

Fanovi sportskih automobila već duže vreme iščekuju Hondin novi sportski hečbek. Japanskom proizvođaču kao da se ne žuri, već polako podiže tenziju.

U martu je u Ženevi prikazan prvi od dva prototipa novog Civica Type R, dok je drugi pretprodukcijski automobil bio izložen na auto-salonu u Parizu, početkom oktobra.

U najnovijem videu, koji je simbolično objavljen uoči praznika Noć veštica, Honda kroz dve paralelene radnje potencira drugu, "mračnu" stranu Civica, koju personifikuje njegova Type R verzija.

Dok posmatrate glavnu radnju spota, tokom koje otac u Hondi Civic čeka svoju decu ispred škole, kako bi ih odvezao na maskembal, simboličnim pritiskom na dugme R na tastaturi ukučujete se u potpuno drugačiji, noćni ambijent gde se pod plaštom mraka odvija kriminalistička drama.

Interaktivni video pod naslovom "The Other Side" možete pogledati ovde, a mi vam na našem sajtu prenosimo trejler:

Nova Honda Civic Type R pojaviće se u prodaji 2015.

Ispod haube će se nalaziti četvorocilindrični 2.0 litarski VTEC turbo-benzinac iz Earth Dreams serije, koji će, kako je najavljeno, proizvoditi najmanje 280 ks (206 kW).

Honda će automobil opremiti i takozvanom "+R" komandom koja se nalazi na volanu. Pritiskom na dugme menjaju se karakteristike odziva motora, upravljača i adaptivnog sistema oslanjanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu