Šta sprema Mercedes za 2018.

Nemački proizvođač premijum automobila otkrio je planove o novim i restilizovanim modelima za sledeću godinu.

Pošaljite komentar
  1. Malo se informišite pre nego što počnete sa pljuvanjem. Mercedes A klasa NIJE Reno Megan. Mercedes koristi svoju platformu. Samo jedan motor je pozajmljen od Renoa. Citan i X klasa jesu Reno/Nisan, ali ja tu ne vidim ništa loše. Kangoo je solidan auto, Navara jedan od najboljih u klasi. I da, Mercedes itekako ulaže u tehnologiju. Sa fejsliftom S klase stigla je i nova generacija motora i menjača koja je među najmodernijim trenutno. A izguglajte malo o sistemima i tehnici koju imate danas u vozilima, a uzimate ih zdravo za gotovo: ABS, Airbag, ESP, PreSafe, direct injection.
     (Joker, 21. septembar 2017 22:53)

    # Link komentara

  2. Sve strucnjaci ovde komentarisu koji sumnjam da su ikad i prosli pored nekog mercedesa a kamoli se vozili u njemu....
    Mercedes postavlja standarde oduvek. Skoro sva oprema koja se sad nalazi kao standardna u vozilima se prvo pojavila u mercedesu desetak godina pre.
    Mercedes je uvek bio pionir u razvoju novih tehnologija. Ima jos par proizvodjaca koji se mogu pohvaliti po nekim izumom ali za veliku vecinu je mercedes zasluzan.

    Deco, naucite da ne mrzite ako nesto ne mozete da imate, nego ulozite u sebe da bi mogli sebi to da priustite...
    (Bavaria, 21. septembar 2017 10:56)

    # Link komentara

  3. A nova B klasa?
    (Ns, 20. septembar 2017 23:58)

    # Link komentara

  4. @beclija
    C klasa ne (pogon je na drugom kraju), ali nova A klasa garant Megan ispod, kao X klasa i Navara/Alaskan.
    (Nebojsa, 20. septembar 2017 19:23)

    # Link komentara

  5. Rabe svoj brend i dalje, trpaju poznatu i odavno osvojenu tehnologiju da podignu cenu vozila u kombinaciji sa bedzom i to je to. Ocekivao bi covek da ce biti inovativni u pravom smislu te reci, gurati razvoj motora kao danas Mazda, ali Svabe...samo na zicer...neka drugi razvije a mi cemo iskoristiti. Tako bese i sa GDI Mitsubishi motorima...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (objavite i moj, 20. septembar 2017 10:01)

    Odličan komentar.
    Ne postiji ništa što je nemačka tehnologija, a da to nije neko drugi ranije izmislio.
    Sve se gura u EU, i daje Velikoj radionici, jer su najbrojniji, a pokazali su bolju efikasnost nego Francuzi sa Napoleonom. Pare dobijaju iz Amerike i Engleske.
    (Radovan, 20. septembar 2017 15:49)

    # Link komentara

  6. Planira nesto malo sa dci motorom. Zamisli ironiju
    Kupis mercedes c klase a ispod njega reno megan
    (beclija, 20. septembar 2017 11:13)

    # Link komentara

  7. Rabe svoj brend i dalje, trpaju poznatu i odavno osvojenu tehnologiju da podignu cenu vozila u kombinaciji sa bedzom i to je to. Ocekivao bi covek da ce biti inovativni u pravom smislu te reci, gurati razvoj motora kao danas Mazda, ali Svabe...samo na zicer...neka drugi razvije a mi cemo iskoristiti. Tako bese i sa GDI Mitsubishi motorima...
     (objavite i moj, 20. septembar 2017 10:01)

    # Link komentara