1. Ako ste pusac ili ste mogucnoati da kupite cigarete, iz 7-8 cigareta izvadite duvan i dobro natrljate soferku. Kapljice kise slecu i ne ostavljaju nikakav trag. Vidljivost je odlicna.
    (Bob, 5. jul 2017 08:34)

    # Link komentara

  2. Službeni 101. Najmlađi, sa obrtomerom. Leto, prolom oblaka na Slaviji. Zamaglio unutra k'o u sauni. Odvrnem ventilaciju, stadoše brisači, vozim na slepo, potom se ugasi motor. Svi trube, ja izašao da ga makar izguram iz kružnog toka. Sav mokar, popizdeo. Dođu iz firme da odšlepaju auto. Posle mi šef voznog'parka kaže NISI TREBAO BRISAČE NA NAJJAČE DOK RADI VENTILACIJA, TAD PREGORE OSIGURAČI!
    (slabočitamizmeđuredova, 4. jul 2017 19:41)

    # Link komentara

  3. Jednom,ali sam imao "ficu".Tako da sam bez problema levom rukom povremeno brisao staklo i vozio.
    (Bari1991, 4. jul 2017 15:22)

    # Link komentara

  4. Imao sam jednog druga inzenjera iz bivseg DDR(tacnije Lajpciga) njegova plata je bila kao moja terenska i vozio je WV zabu pa mu se to desilo .On je otvorio prozor i krpom brisao .Ta folcika je bila starija i od njega a izlio je od poliestera blatobrane i haubu i drzao kao rezervu u garazi.Nije proslo dugo ujedini se Nemacka pa njemu skoci plata skoro ko i moja i on dodje kod mene da kupi neki zapadni auto. Razgledamo mi tako kod "Opela" pa mu rekoh "a sta mislis za ovu Kalibru ".Ah ne rece,to je mala kalibra(samo 135 ks) i nema pojaseve u boji auta.Pozeleo sam tada da sam ona zlatna ribica i da vratim sve nazad i DDR i folciku i njegovu platu pa nek vidi kako je babi kad se voza u svojoj zabi :)
    (cobo, 4. jul 2017 12:22)

    # Link komentara

  5. meni su otkazali tokom snežne mećave. zaledili i "ispali" na zajedničkoj polugi iz ležišta. morao sam sačekati da me preteknu neka kola pa za njima dok vidim njihove obrise. srećom u blizini je bio jedan servis gde su mi odledili brisače i vratili u ležište. posle toga svaki put kad po snegu ili kiši vozim strahujem da će samo opet otkazati.
    (lord darth vader, 4. jul 2017 12:04)

    # Link komentara

  6. Sunce ti! HA,HA,HA...
    (Smuleco, 4. jul 2017 10:51)

    # Link komentara