1. Do tog statusa Lada će doći za jedno 5 godina. Renault će ju sustavno unapređivati i otklanjati greške. Sve su to već jednom prošli i imaju recept.
    (Ivan ZG, 28. jun 2017 10:42)

    Sa proizvodnjom LADA Kalina tokom 90-tih, fabrika je potpuno mehanizovana i automatizovana za proizvodnju kao i najmodernije svetske auto industrije. Napravili nov aerodinamički tunel koji može da primi šlepera i SUHOJ-a. Ima preko 120 robotizovanih manipulatora za sklapanje i zavarivanje konstrukcije. Kompjuterski programi za projektovanje i modelovanje kojima je Kalina potpuno konstruisana i simulirana. Sve je umreženo i sve je pod kontrolom.
    Vlasništvo u AVTOVAZ je: 63.5% ROSTEC, 37.5% RENO.

    Sve ove stvari DACIA još nema ili polako uvodi. Francuzi rade prljave stvari sa Ladom i ja ne bih pričao o stvarima za koje se ne razumeš.
    Francuzi imaju sasvim drugačiji cilj nego što ti pričaš.
    Rusi daju pare, a stranci ih vrte oko malog prsta.

    Logan se prevrnuo na testu izbegavanja prepreke jer su francuzi izbacili torzioni stabilizator. Rumunska DACIA se nikada nije igrala sa bezbednošću putnika. Druga je stvar što se balkanci jedino razumeju u plastiku pa to smatraju "premijum". Nema većih Kineza od Balkanaca.

    Radovan bez smartfona.
    (Radovan, 1. jul 2017 14:40)

    # Link komentara

  2. Lako se mogu prepoznati botovi polovnjačkog lobija a koliko vidim ima ih i od uvoznika.
    (š'a je ...frka a, 1. jul 2017 00:35)

    # Link komentara

  3. Битно је да се пљује. Ко не жели не мора да је купи. Србија је отворено тржиште, од нових до половних возила, а Бог нам је дао слободну вољу да можемо да бирамо. Зато ви хејтери, дежурни пљувачи, заобиђите и нову и половну Ладу на тржишту и купите ново или половно возило које волите и желите, од било ког произођача, па били то чак и Кимески и Индијски модели, али маните се више пљувања и исмевања нечега што нисте ни видели уживо а камоли возили и испробали па овде дошли да нам пренесете своја искуства. Само је битно да се пљује и исмева. Психолози би рекли да на тај начин лечите своје фрустрације јер реално немате ни за половну Ладу стару 15 год а не нешто боље. Какав смо , бре, народ постали? Поштујте и цените друге да би били и сами цењени и поштовани. Руси се бар труде да направе нешто а ми? Склапамо туђе и солимо другима памет. Докле, бре, више?!?
     (marwell, 28. jun 2017 17:50)

    # Link komentara

  4. @radovan, 26. jun 2017 15:57)
    Evo da ti jedan deklarisani rusofil, i clan Kluba ljubitelja lade Nive sa 10 godina voznje Nive i puno terenske voznje odgovori.
    Niva je dobra zato sto je jeftina i sto ti za 9000e daje bar mali prtljaznik i malo vise prostora na zadnjoj klupi za razliku od Jymnija koji kosta 15000e a to nema.
    Ali Niva se bukvalno rashoduje posle 50 hiljada km ciste terenske voznje a na Jymniju na 80 hiljada ne ode ni trap.
    Mada se u banatskom blati zaglavljuju i traktori koji vise lice na buldozere Nivin motor nema snagu da dugo gusla po njemu pa prokuvava a elektrika nema snagu da potera vrhunska vitla koji bi je izvukla iz blata vec nivasi uglavnom imaju bugarska i kineska vitla koja hm...uglavnom glume vitla okacena na kola.
    Ja sam joj radio zastitu 4 puta u 10 godina, svake godine ocistim i prefarbam vidljivu koroziju, menjao pragove i sajtne pa je opet prodata zrela za generalku na limariji dok mi je na mehaniku odlazilo po 500e godisnje van redovnog servisa i registracije. Ali je dosta vozena po terenu.
    I po brdu ne moze da se uporedi sa Land Cruserom, G klasom, Patrolom,Jeep kockicom, Pajerom pogotovo kratkim verzijama a ako ne verujes pogledaj na you tubu off roud hard klasu. Lada je dobra za ipak lakse radove i posluzila je mnogim sumarima, lovcima, geometrima, elektromonterima.. i za te pare vrsi posao i zato je volimo.
    (aca rusofil, 28. jun 2017 13:19)

    # Link komentara

  5. Izgled je sasvim OK za jedan auto skromnije cijene. Uzimajući u obzir cijenu ja bi joj dao solidnu četvorku.
    Drugo je pitanje kvaliteta izrade i pouzdanost. Radio sam u Daciji kada ju je preuzeo Renault. Prvo su poradili na kvaliteti spajanja dijelova. Poneke sitnice su izmjenili i stavili stari (ali pouzdani) motor iz Renaulta. Odmah je Dacija Nova bila 50% bolja od stare. Solenza je bila neki neuspio promašaj i brzo je došao Logan koji je bio crtan od 0.
    Današnja Dacija je sasvim po kvaliteti sastavljanja i pouzdanosti rame uz rame sa Renaultom. U dizajn i kvalitetu plastike ne bi ulazio jer je to stvar ukusa. Dacija će vas dobro služiti godinama.
    Do tog statusa Lada će doći za jedno 5 godina. Renault će ju sustavno unapređivati i otklanjati greške. Sve su to već jednom prošli i imaju recept.
    (Ivan ZG, 28. jun 2017 10:42)

    # Link komentara

  6. Ja ne mogu da razumem dežurne kritičare koji pljuju po Daciji, Ladi, Fiatu.... (Vlada, 27. jun 2017 12:02)

    Ja ne mogu da razumem da si Daciju i Fiat stavio u istu recenicu sa Ladom. Dacia i Fiat prodaju milionske primerke automobila sirom sveta, a Lade nema na svetskom trzistu, prakticno samo u Rusiji i okolnim gubernijama. Ah, da, prodaju po par komada na zapadu, kao i mi Juga onomad.
    (Loptica, 27. jun 2017 13:19)
    Koka kola prodaje milione flaša svakog dana, pa je daloko od dobrog.
    (Vozač, 28. jun 2017 09:08)

    # Link komentara

  7. Rusi nisu nikada imali smisla da naprave auto.
     (Sonsy, 28. jun 2017 04:48)

    # Link komentara

  8. Хенри Форд је производио аутомобиле, па отуда потиче његова изјава да је "најбољи нов ауто "! Ништа не фали пар година старијем ауту, јер је доста јефтинији од новог, а може да се киристи годинама. Кажем пар година, и са уредном књижицом од сервиса, и од првог власника.
     (Mikiveliki, 28. jun 2017 04:43)

    # Link komentara

  9. (dosadnistesareklamama, 26. jun 2017 15:15)

    Pa, vidim i Rusi i Kinezi uvoze našeg fiata 500L bez carine. Dobar si ti ekonomista, a ako si takav patriJota kupi 500L. Jeftiniji je od tog krša od auta.
     (Demos, 27. jun 2017 23:56)

    # Link komentara

  10. Šta fali ovom autu?Za te pare,sasvim ok.U svakom slučaju,bolje je kupiti novu Ladu ili Daciu nego nekog polovnog dizela koji je prešao 500 hiljada...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novo je novo, 27. jun 2017 10:57)

    Ne mora da znaci. AKo ga je baba vozila samo do pijace ili nedeljom do crkve, onda moze da predje jos puno pre nego sto rikne plivajuci zamajac.
    (Petar, 27. jun 2017 21:36)

    # Link komentara

  11. @radovan
    Pa nije Lada samo Niva. Ja sticajem okolnosti imam dve (samara i 111) i mogu reci da je samara djubre sa kojim je stalno bilo nekih problema. 111 je kvalitetnije auto ali je i dalje kanta i sa kojim takodje imam problema, doduse ne sa motorom (koji pritom mislim da nije Ladin) ali je losa elektronika, limarija, zvrsna obrada je u najmanju ruku smejurija (neki delovi u enterijeru pasuju i izgledaju kao da su za drugo auto pravljeni).
     (Djura, 27. jun 2017 17:58)

    # Link komentara

  12. Verovali ili ne, postoji predstavništvo Lade u Torontu. Samo, nemam blage veze čime se oni tamo bave, jer u 25 god. nisam video ni jednu u celoj Kanadi. Toliko o kvalitetu i prodaji.
     (Demos, 27. jun 2017 16:29)

    # Link komentara

  13. Ne vidim razlog zasto ne treba da postoje automobili ovoga kvaliteta i cenovnog ranga. Dobijes auto solidnog izgleda i opreme za relativno malo para. Oni koji zele da ovaj auto porede sa duplo skupljim modelima mesaju babe i zabe.
    @N4
    Pa ako ova lada kosta 12000e to nije ni 2000e jeftinije od Dastera.
    Da su stavili reduktor i blokadu diferencijala i ponudili je u formi SUV i pikapa i da su stavili cenu 12000-15000e ili jos 2000e vise za dizel to bi bilo zaista nesto dobro i konkurentno pod uslovom da bude pouzdano i robusno u trapu bar kao Niva a da ne rdja jos na fabrickoj traci.
    Ovako.....
    (aca, 27. jun 2017 14:55)

    # Link komentara

  14. Hvala nasem dalekoseznim politicarima koji da bi se uvukli zapadu su udarili carine na robu iz Rusije i Kine ..pa sad zasto da kupimo nova pristupcna kola odatle ako mozemo da uvezemo dizel 300 000km polovnjak sa zapada…
    (dosadnistesareklamama, 26. jun 2017 15:15)


    U pravu si, i ja se držim postulata koji je svojevremeno postavio Henri Ford: najbolji auto je nov auto. A za uvlačenje našim zapadnim prijateljima, pa, može im se sa ovakvim narodom i državom. Nije cilj da ti u Srbiji kupiš nov auto azijske proizvodnje za 8 do 10000 evra (koje bi mnogi mogli i da iskeširaju), nego da digneš kredit u bankama koje naši prijatelji drže, da platiš duplo više za približan kvalitet, plus polovinu vrednosti auta koja ide banci, naravno. Ne dešava se ovo samo nama; pre par godina je GM grupa obustavila prodaju svojih Chevrolet modela (bivši Daewoo) u celoj Evropi, verovatno da bi favorizovali svoju drugu firmu, Opel. Ovi bili jeftini, lepo su se prodavali... e, ali ko će onda da kupuje onolike astre i korse? I još da bankari ostanu bez svoje piksle? Ne može to tako, bato moj..
    (Victorinox, 27. jun 2017 14:23)

    # Link komentara

  15. Mnogo bolje bi izgledala da je zadržala izgled koncept modela koji je predstavljen 2012. Ovako je samo još jedan automobil u moru sličnih, ne razumem zašto neki proizvođači nemaju hrabrosti da serijski automobil zadrži izgled koncepta, mislim da bi se to više dopalo kupcima. Zašto je danas cilj da svi liče jedni na druge kada je lepota u različitosti?
    (Marko, 27. jun 2017 13:57)

    # Link komentara

  16. Ja ne mogu da razumem dežurne kritičare koji pljuju po Daciji, Ladi, Fiatu.... (Vlada, 27. jun 2017 12:02)

    Ja ne mogu da razumem da si Daciju i Fiat stavio u istu recenicu sa Ladom. Dacia i Fiat prodaju milionske primerke automobila sirom sveta, a Lade nema na svetskom trzistu, prakticno samo u Rusiji i okolnim gubernijama. Ah, da, prodaju po par komada na zapadu, kao i mi Juga onomad.
    (Loptica, 27. jun 2017 13:19)

    # Link komentara

  17. Cela matematika pada u vodu ovaj auto kod nas mora zbog carine i PDV da košta preko 14.000 evra a da eventualne bezobrazluke dilera u pogledu marže nisam uzeo u obzir.Dalje ovo je Reno smislio za Rusko i Azijsko tržište a za Evropu je rezervisana Dacia.
    (NIKOLA, 27. jun 2017 12:50)

    # Link komentara

  18. Srbi narod prvi kada je rec o podsmevanju i podcenjivanju ali zato ih u drugim oblastima nema nigde....
    (Atreides, 27. jun 2017 12:41)

    # Link komentara

  19. Ja ne mogu da razumem dežurne kritičare koji pljuju po Daciji, Ladi, Fiatu.... Svaka roba pa i automobili imaju svoju klasu i cenu. Ovo su automobili najniže klase i niske cene pa se od njih i ne može očekivati bog zna šta. Prema tome, svako u skladu sa svojim mogućnostima kupuje sve pa i automobile. Ja bih zaista voleo da je naš standard Audi, Mercedes, BMW.... ali na žalost nismo ni Nemačka ni Švajcarska pa Lade, Dacije i sl su za većinu Srba ciljna grupa. U svakom slučaju bolje i nova Lada ili Dacia nego raspali krševi koji ugrožavaju i onog koji ih vozi i sve druge učesnike u saobraćaju.
    (Vlada, 27. jun 2017 12:02)

    # Link komentara

  20. Strahota. Lada?!
     (C i n i k, 27. jun 2017 11:50)

    # Link komentara

  21. Šta fali ovom autu?Za te pare,sasvim ok.U svakom slučaju,bolje je kupiti novu Ladu ili Daciu nego nekog polovnog dizela koji je prešao 500 hiljada...
     (novo je novo, 27. jun 2017 10:57)

    # Link komentara

  22. Ako kod nas bude za te pare bice ih dosta
     (masak, 27. jun 2017 10:40)

    # Link komentara

  23. bezveze! Ovde neko napisa kako Ruje prave dobre avione, kako ne mogu i auto da naprave. Pa i ti avioni su im ruzni, jedino sto ih vadi su dobre karakteristike. Jednostavno oni su "operisani" od ukusai stila.
     (panco, 27. jun 2017 10:37)

    # Link komentara

  24. @ (mk3, 26. jun 2017 22:31)
    Vlasnik Škode VW, vlasnik Dacije Reno, vlasnik Lade?
    Strašno jeftin automobil i strašno loš kvalitet.
     (Dr.J, 27. jun 2017 10:12)

    # Link komentara

  25. @Лада или фиат500 ?
    (Abolirani, 26. jun 2017 15:48)

    U Srbiji je Fiat 500 definitivno najbolji auto za novca koliko košta. Na drugim tržištima je daleko nepovoljniji u odnosu na druge modele, a i tamo dolazi u obzir. Usudio bih se čak reći da od 10 000 pa sve do 16 000 eura ne treba da se razmišlja o izboru automobila, sve zbog vladinih subvencija...
     (Eskim, 27. jun 2017 09:51)

    # Link komentara

  26. Posle po 10 godina voznje Bube, Aleka, Nive i japanaca tesko da bih ponovo dao pare za ruski automobil u ovom zivotu.
    Sa Bubom 120 hiljada bez stajanja, sa Alekom kvar u svakom selu nase lepe Srbije i fobije koje se 5 godina nisam resio da izmedju dva grada ne idem u vreme kad servisi ne rade, Niva je sluzila svojoj svrsi i pored neudobnosti, nepostojanja klime i slabom motroru za zahtevniju terensku voznju pa prelazak na japance za koje ne mogu naci vece zamerke sem bezobrazno skupih rezervnih delova (duplo skuplji nego u Nemackoj) dok radni sat u servisu i nije skup.
    Lada je usla u prozivodnju neceg cega ima ko blata a pri tom je izgubila narav Nive koja je sluzila svakodnevnoj terenskoj upotrebi.
    (aca, 27. jun 2017 09:48)

    # Link komentara

  27. Ne vidim razlog zasto ne treba da postoje automobili ovoga kvaliteta i cenovnog ranga. Dobijes auto solidnog izgleda i opreme za relativno malo para. Oni koji zele da ovaj auto porede sa duplo skupljim modelima mesaju babe i zabe.
     (N4, 27. jun 2017 09:07)

    # Link komentara

  28. Video osnovni model ..lep auto a ovaj dobro opremljen ali kod nas to neće koštati ovoliko..to je problem inače vidim nisu Lade ono što su bile ovo je baš ok
    (Matija, 27. jun 2017 06:50)

    # Link komentara

  29. Sa moje strane (ocena od 1-5), 3+
    Inace sam imao prilike u Rusiji da probam ovaj model...i mogu reci za te pare (oko10000 € standard paket) dobijate prosecan automobil. Los utisak mi je ostavio kvalitet plastike i skripucanje u malo brzoj voznji po neravnim putevima, ali koliko para toliko muzike. Sve u svemu dobar auto!
     (Ivan, 27. jun 2017 05:57)

    # Link komentara

  30. Ovako to počinje... naravno da to jos nije to, ali ni skoda favorit nije bila bog zna sta...kao ni felicija.. Od nekud se mora krenuti.. i ovo je krupan korak.
     (radijator, 27. jun 2017 02:41)

    # Link komentara

  31. ????????
    ..luksuzna lada??
    (Kralj ibi, 27. jun 2017 01:54)

    # Link komentara

  32. Unutra solidno, lepo. pitanje je kakvi su materjali enterijera. Spolja bi po meni bila poslednji izbor krosovera, da ne kazem ruzna ali eksterijer nekako neuskladjen
     (ivan, 26. jun 2017 23:31)

    # Link komentara

  33. Eksterijer i nekako, ali enterijer je jako lose uradjen.
     (ms, 26. jun 2017 23:28)

    # Link komentara

  34. (dosadnistesareklamama, 26. jun 2017 15:15)

    Ma da, pohrlíli bi Kinezi na naše bogato i veliko tržište ali ih sprečavaju naši zakoni. Idi begaj, nije prodaja automobila isto što i prodaja spinera.
    (dule, 26. jun 2017 23:11)

    # Link komentara

  35. Opet sprdanje u vecini komentara.Samo se smejte,zdravo je to:) A Lada ce postati ozbiljan brend za neku godinu poput Skode i Dacije. Pa sad vi vidite...
     (mk3, 26. jun 2017 22:31)

    # Link komentara

  36. Jednostavno i moderno, za te pare puno, ali mogla je instrument tabla da ima mesta za stvari posebno ispod sofersajbne, a ne ta kosina. Ni dokumenti da se odloze, a o sitnini da ne pricamo.
    (Sportage kao uzor, 26. jun 2017 14:25)

    ko vozi ovakav luzuz, ne radi sa sitninom.
    (Petar, 26. jun 2017 22:20)

    # Link komentara

  37. Ovo vise nije Lada, ovo je Renault.
     (Boban, 26. jun 2017 22:13)

    # Link komentara

  38. Ahahahahahahahahahah!!! Vidi instrument tablu!!! Hahahahahaha! Vidi centralnu konzolu i gps. Hahahah…ahah a. Ovo je dobro, crče od smeha. Joj vidi luksuz! Aaaaaaahahahah.
     (Don, 26. jun 2017 21:57)

    # Link komentara

  39. A da je na ovom autu znak Citroena ili Renoa, bio bi baš "Vau" auto. Ovako smeta što je Lada, stvarno nekada ne mogu neke ljude da razumem.
     (mandrake, 26. jun 2017 21:56)

    # Link komentara

  40. ma da,ne moj kojim slucajem slikati spreda
     (ognjen, 26. jun 2017 21:50)

    # Link komentara

  41. Verujem da je odlicna.Cuo sam da je Putin koristi kao njegovo prevozno sredstvo i da se u Rusiji svi politicari pa i sam Putin vozi iskljucivo u Ladi.
     (srce sumadije, 26. jun 2017 20:45)

    # Link komentara

  42. izgleda nimalo luksuzno, eto kako izgleda :-)
     (Blackbeard, 26. jun 2017 20:21)

    # Link komentara

  43. Alkantara je potpuno sinteticki materijal koji sa kozom ima isto toliko veze kao i itison. Poliuretan i jos po nesto i to je to. Proizvodna cena daleko niza od najjeftinijeg stofa. Zanimljivo kako je postao premium materijal
    (Aleks, 26. jun 2017 20:08)

    # Link komentara

  44. @dr- rusi barem imaju jos neku autoindustriju ali gde je vasa srpska auto industrija? sta vi imate to da ponudite???
    (gunter, 26. jun 2017 15:50)
    A gde je rusima autoindustrija, jos samo Kamaz da prodaju i to je to. Nije valjda da ne znas da je Lada u stvari Renault-Nissan i da je ovaj model nesto izmedju Duster-a i Captur-a.

    O ostatku ruske "autoindustrije" tek ne bih, vise se delova pravi u Srbiji za Fiat nego kod njih za sve sto imaju (GM, VW, R-N, itd.)
    (dollars, 26. jun 2017 20:04)

    # Link komentara

  45. Reno i Nissam drze ladu...
    Malo ostalo od one stare
    (antiprotivan, 26. jun 2017 19:41)

    # Link komentara

  46. Ne postoji luksuzna lada.
     (Real, 26. jun 2017 19:17)

    # Link komentara

  47. Važi li još onaj sporazum sa Rusijom i Belorusijom, pa da i mi imamo ovaj auto po ruskoj ceni?
    (japanac, 26. jun 2017 18:45)

    # Link komentara

  48. Молио бих господу с негативним и пљувачким коментарима да нам кажу
    шта ОНИ возе.Мерцедесе,Бентлије,Опел Insignia им служи кад иду у
    малињак,или не возе НИШТА,а кад ће нешто да возе не зна се.Шта фали
    ауту?Упада киша ако возиш по киши а отворен је прозор?Или,ништа се
    не види ноћу ако не упалиш фарове?О чему,бре,пишете?
    (артиљерац, 26. jun 2017 18:42)

    # Link komentara

  49. Ostave i pregrade na tabli i ispod sajbne su na svim novim vozilima nepostojece jer u slucaju sudara sve poleti ka vozacu i suvozacu.
    (Omi, 26. jun 2017 18:32)

    # Link komentara

  50. @ gunter. Šališ se pa samo Srbi u regionu i imaju auto industriju. Nemamo neku ali barem to sto imamo je auto industrija FIAT ima 3 modela koji izlaze iz Kragujevca. Slovaci imaju najjaču autoindustriju u Evropi i daleko najviše proizvedenih automobila po glavi stanovnika a nemaju svoj brend. Brend može biti bilo čiji to je nebitno.
    Sto se Lade tiče očaj.
    (Trener, 26. jun 2017 18:25)

    # Link komentara

  51. Luksuzni auto na kome jedini luksuz je natpis xray exclusive.
    (xy, 26. jun 2017 18:06)

    # Link komentara

  52. Ako jedan luksuzni auto kosta 12000€ pitam se koliko zaraduju radnici u toj fabrici.
    (MK, 26. jun 2017 18:01)

    # Link komentara

  53. Цена пристојна, опрема солидна, споља изгледа коректно, ентеријер није досадан. Е, сад... квалитет материјала је за наше прилике мање битан, битно је да је чврст ауто.
    Још се само поставља питање потрошње. Ако треба да сам шеик, онда(к) ништа...
    (gradinar, 26. jun 2017 17:58)

    # Link komentara

  54. Ako ovo nije dokaz superiornosti ruske auto industrije u odnosu na recimo Renault onda ne znam šta jeste!
    (Lada all the way, 26. jun 2017 17:53)

    # Link komentara

  55. Žiguli,ti li si to???
     (jednoruki krstivoje, 26. jun 2017 17:22)

    # Link komentara

  56. Eh, kakva bre "Lada"?! Srpskim "seicima" i "bizmismenima" jedino odgovara "nemac", odnosno, polovnjak star desetak godina?! Njihov statusni simbol je
    "bela mecka" ili "BMW" kojim dokazuju svoje bogatstvo i potenciju?! Zar takav "krem" da se vozi u "Ladi"? Ne ide bre?!
     (Mladen Mladenovic, 26. jun 2017 17:22)

    # Link komentara

  57. @dr

    Otprilike tako je davno pocela prica o Daciji Duster-u...

    Kako od, kupovna moc koriguje ukus i "zanos", pa se navikavamo i na manje elegantne linije, manje opreme... Usput, lepsa je od vecine VW modela, ali to u Srbiji niko ne sme glasno da kaze...
    (Pera, 26. jun 2017 17:17)

    # Link komentara

  58. A gdje mu je pedala od kvačila? Na slici je ručni menjač, a pedale su kao da ima automatski menjač
     (Mare, 26. jun 2017 17:14)

    # Link komentara

  59. Za ove "srucnjake i eksperte", Ladu je kupio Renault. Ocekuje se da napravi bum na Ruskom i Azijskom trzistu u narednih 10 godina. Volio bih da udju i na nase. Nudice vise nego Dacia za nesto manje novca. A Dacia nije los auto, sem ako ovi isti strucnjaci i eksperti ne kazu drugacije...
     (Monte, 26. jun 2017 17:09)

    # Link komentara

  60. strava, jos jedan auto koji niko nece kupiti
    (dr, 26. jun 2017 14:20)
    nemoj tako, prodaće se bar 20 komada u srbiji. i to ne ovi 'putinofili' što je hvale(oni kupuju nemačka kola), nego obični ljudi
    (hadžija, 26. jun 2017 17:04)

    # Link komentara

  61. S obzirom da je u razvoju ovog auta bio ukljucen i Reno, vjerovatno nisu imali dovoljno eksperata pa nisu mogli napraviti vozilo po ukusu svih komentatora ovog clanka.
     (srle, 26. jun 2017 16:55)

    # Link komentara

  62. pa dobro ok je ,trude se. Al nikad mi nije bilo jasno kako tako veliki narod i s velikom istorijom,s ogromnim resursima,narod koji pravi onakve avione nije u stanju da napravi iole ozbiljan i kvalitetan auto. Ne bih rekao da su kinezi toliko strucniji,o tradiciji autoindustrije da ne pricam
     (pera, 26. jun 2017 16:48)

    # Link komentara

  63. Ma daaaaaj bre, rusi i auta, tužno i smešno, loša kopija svega i svačega, a kvaltet??? hahahahahahahaaaaa........
    (IQ, 26. jun 2017 16:47)

    # Link komentara

  64. Odličan automobil!
    (Dejan, 26. jun 2017 16:36)

    # Link komentara

  65. ne kukaj nam đede Niko..
     (per gynt, 26. jun 2017 16:24)

    # Link komentara

  66. Nemoguće da su Rusi stavili motor koji nije 1.6 i felne koje nisu trinaestice!
    (milllan, 26. jun 2017 16:23)

    # Link komentara

  67. Ako su zaštite na branicima sekli testerom kao na novim Nivama onda kuku lele!
    (Ivca, 26. jun 2017 16:22)

    # Link komentara

  68. Izgleda komično. Čak i za tu cenu...
    (Paul Kersey, 26. jun 2017 16:21)

    # Link komentara

  69. Lada pa jos XRAY. I onda ovi nasi tupe o ocuvanju srpskih izraza i protiv stranih reci i izraza. Al vazno je da se Turski ukus prozima kroz celo drustvo, od pevaljki, Lee Kish i magazina in gde se zdere po emisijama kao da je to neki dokaz statusa da dobro zderes. To nije vazno jer je valjda deo nase turske tj antievropske tradicije.
    (Dejan, 26. jun 2017 16:14)

    # Link komentara

  70. Ruski Captur, veoma simpatičan
     (Pepa, 26. jun 2017 16:11)

    # Link komentara

  71. Svi poznavaoci automobila mogu da se smeju Ladi jer je ne poznaju. Koliko vas zna sta moze Lada Niva? Ko je vozio Nivu? I gde ona izlazi i prelazi u odnosu na ostale (napucane terence) dzipove. Da li je to dolina kosina planina mocvara suma kamen stene reka potok ili pesak. Da li je to kvar i ko i kada ce ga popraviti? Zato ne lupajte kada ne znate nista!!!
     (radovan, 26. jun 2017 15:57)

    # Link komentara

  72. Rusi i luksuz!?!
     (Pa, 26. jun 2017 15:52)

    # Link komentara

  73. @dr- rusi barem imaju jos neku autoindustriju ali gde je vasa srpska auto industrija? sta vi imate to da ponudite???
    (gunter, 26. jun 2017 15:50)

    # Link komentara

  74. Лада или фиат500 ?
     (Abolirani, 26. jun 2017 15:48)

    # Link komentara

  75. ..i mali retrovizori.
     (Smuleco, 26. jun 2017 15:40)

    # Link komentara

  76. Loša sedišta..
     (Smuleco, 26. jun 2017 15:39)

    # Link komentara

  77. Nije lose za te pare.
    Nego, "kao i multimedijalni sistem sa velikim ekranom osetljivim na dodir", ja iskreno nisam video manji ekran osetljiv na dodir u automobilu, jel mora to preterivanje?
    (Drljavi Hari, 26. jun 2017 15:36)

    # Link komentara

  78. Lada i luksuz ?
    (pojas kao dodatna oprema, 26. jun 2017 15:28)

    # Link komentara

  79. Hvala nasem dalekoseznim politicarima koji da bi se uvukli zapadu su udarili carine na robu iz Rusije i Kine ..pa sad zasto da kupimo nova pristupcna kola odatle ako mozemo da uvezemo dizel 300 000km polovnjak sa zapada koji trosi ulja skoro koliko goriva i seje rak gde god prodje..pa nas vozni park groblje automobila a i ljude salju na groblje brze jer nema nista stetnije za zdravlje od starih dizelasa..cigare su za to mala maca.
    Pratim cene u Kini i ima tamo brdo Kineskih auta koje bi rado kupio i imam pare ALI NE MOGU.A ovde u evropi da dam duplo vise para za skoro isti auto niti imam niti zelim a ne bolujem od marki
    (dosadnistesareklamama, 26. jun 2017 15:15)

    # Link komentara

  80. Jednostavno i moderno, za te pare puno, ali mogla je instrument tabla da ima mesta za stvari posebno ispod sofersajbne, a ne ta kosina. Ni dokumenti da se odloze, a o sitnini da ne pricamo.
    (Sportage kao uzor, 26. jun 2017 14:25)

    # Link komentara

  81. strava, jos jedan auto koji niko nece kupiti
    (dr, 26. jun 2017 14:20)

    # Link komentara

  82. neki dobar Nissan kolko ja vidim
     (stalker, 26. jun 2017 14:07)

    # Link komentara

  83. ma,ne znaju rusi sta valja,ovo kod nas vredi brat bratu duplo vise;)
    (deri misko, 26. jun 2017 13:33)

    # Link komentara