1. samo da dodam - yamah?... akcenat je na zadnjem slogu ;)
    (neutralni felsh, 24. mart 2017 07:08)

    mala ispravka: treba da pise "yamaha", naravno.
    greska u kucanju, pardon.
    (neutralni felsh, 24. mart 2017 13:51)

    # Link komentara

  2. samo da dodam - yamah?... akcenat je na zadnjem slogu ;)
     (neutralni felsh, 24. mart 2017 07:08)

    # Link komentara

  3. Cale je kupovao Auto reviju i onaj Auto magazin sto je izlazio jednom godisnje, ja sam kupovao Top-speed... Ne znam tacno gde ali daaavno, davno videh ovaj model u jednom od njih. Licno cenim japanski sterilisan-minimalisticki dizajn i mogu reci da je ovaj automobl prelep... Mada ne znam, mozda je to samo subjektivni osecaj jer znam da se iza skoro svake japanske masine krije mehanicko savrsenstvo...
    (ivojima, 23. mart 2017 23:34)

    # Link komentara

  4. I skoro pa zaboravih: za sve ovo vreme dok su usavršavali muzičke instrumente, bavili se primenom visoke elektronike u muzici, i dok su radili na vrhunskoj auto moto tehnologiji, sa Yamahinim lukovima su osvajane medalje u streličarstvu na Olimpijskim igrama. Za šta god da su se uhvatili, pozlatilo im se, ponekad i bukvalno.
     (dc, 23. mart 2017 23:07)

    # Link komentara

  5. @lol, da se razumemo prvo pogledaj od cega su krenuli pa onda lupi ako smes.
     (AVE BELI, 23. mart 2017 22:28)

    # Link komentara

  6. Uz duzno postovanje jeste jedna od ONIH ali jednostavno fali joj kao i McLarenu TO a sto bi neki rekli nisu zabavni za voznju a ciljna grupa koja kupuje TO osim brenda trazi i zabavu jer moze im se .... a mi raja cemo da balavimo na slike i snimke na yt i prepiracemo se ko pravi bolja kola Evropa, Azija ili Amerika, u svakom slucaju Yamaha Respect
     (N57, 23. mart 2017 21:18)

    # Link komentara

  7. Amblem koji se moze videti na Yamaha motociklima su tri zvucne viljuske jer je firma nastala kao proizvodjac klavira: najstariji u Japanu i najveci u svetu. Danas je Yamaha najveci proizvodjac muzickih instrumenata uopste: od klavira preko gitara, bubnjeva, duvackih (saksofoni, trube, tromboni) do elektronskih instrumenata. U kom god se segmentu pojave njihovo ime je standard kvaliteta. Hocete gitaru za pocetnike, jedna od najboljih je Yamaha Pacifica. Hocete profi, tu su modeli koje su koristili Sammy Hagar iz Van Halen-a i drugi. Danas je u filharmonijskim orkestrima ubedljivo vise Yamahi nego bilo cega drugog. Pored instrumenata, Yamaha je i najveci proizvodjac studijske opreme i za ozvucenje uzivo. 70-ih godina su resili da prave zvucnike - rezultat: NS-10 je 30god po nastanku i dalje standard za studijski zvucnik u muzickoj industriji. U medjuvremenu su se rasirili u kucnoj Hi-Fi opremi i napravili neke od najboljih pojacala, risivera i gramofona.
    O Yamahinoj reputaciji u proizvodnji motocikala, quadova, van-brodskih motora ne treba trositi reci jer je ime sinonim za visoke standarde, kvalitet i inovativnost. Manje je poznato da je Yamaha zasluzena za razvoj visoko performansnih motora za Ford (SHO) kao i onog malog od 1.25l u Fiesti, V8 motora za Volvo XC90 i da su odgovorni za razvoj i/ili proizvodnju glava u svim Toyotinim motorima visokih performansi od 2000GT iz 1966 pa do Lexus LFA iz 2012.
    Ne postoji nista slicno Yamahi...
    (DC, 23. mart 2017 18:22)

    # Link komentara

  8. ne razumem se mnogo u motore, ali reci da su im klaviri divni?! hahahaha
    (lol, 23. mart 2017 16:02)

    # Link komentara

  9. Ako se ovi japanci ozbiljno uhvate ovog posla znam da ce uspeti sigurno. Bilo bi to dobro za sve, jer siguran sam da bi doneli dosta novina i odredjeni nivo svezine. Mozda to i ne bi na pocetu bio dostojan konkurent, ali verujte u njih oni se svakim danom trude da budu bolji i fanaticni su u tome, sto je po meni za svako postovanje!
    (Bruka, 23. mart 2017 15:51)

    # Link komentara

  10. Mnogi ljudi ovo verovatno vide kao vrlo ružan auto, ali on je napravljen 92,i verovatno bi se čak i danas nebi morao da se stidi na stazi. Vidi se po dizajnu da je on brutalno efikasan u aerodinamici.. Bilo bi stvarno intresantno da se on uporedi sa mnogim drugim današnjim automobilima..
     (HanSolo, 23. mart 2017 15:23)

    # Link komentara