Honda NSX - jedna od zvezda predstojećeg auto-salona

Na 53. međunarodnom salonu automobila u našem glavnom gradu japanski proizvođač će premijerno izložiti novi Civic, u hečbek i sedan varijanti, a srpska publika biće u prilici da po prvi put u Beogradu vidi Hondin sportski hibridni superautomobil NSX

Pošaljite komentar
  1. @Aleksa
    Honda ima 6 titula u F1 a Evropske firme imaju 50!!!Honda na Lemanu i WRC-u ima 0 titula i pobeda tu cak nisu ni statisticka greska!Indy car i Nascar su mesto gde Sevrolet i Ford imaju dvocifrene titule i rekorde,dok recimo u Nascaru od japanaca postoji samo Tojota sa svega jednom titulom!Ne pricamo o motorciklima,mada i tu Bmw i Dukati nikako ne zaostaju u kvalitetu,naprotiv...Ne znaju mnogi istoriju druze,nema sta da traze oni protiv evropskih legendi...
     (Molder, 23. mart 2017 19:57)

    # Link komentara

  2. Promijenio sam dosta kola i imam želju da probam nekog od Japanaca koje još nisam imao, pa bih volio da mi neko ko je imao Hondu, onako iskreno i objektivno , napiše svoja iskustva sa Hondom. Hvala unaprijed!


    Evo prijatelju ja cu ti napisati kao stari HONDAS,,ko je jednom imao Hondu,,,venca se sa Hondom..Ja vozim Hondu od 1992 godine,,imao sam ih 7,,,ova sto sada vozim je diesel,,CIVIC 2,2 iCTDi...nikad nisam imao kvarove,,,osim redovnog odrzavanja..Presao sa Hondama oko 1,3 milion km,,,kupiti Hondu koja je uredno odrzavana,,,nepogresiva investicija..Preporucujem svim ljudima koji voze i zele kvalitet i mirnu glavu i mirne snove.Uzivajte sa Hondom.
     (SRBIN, 23. mart 2017 16:51)

    # Link komentara

  3. Ja vozim civica 1.8 2007 godisnje, kupio ga 2011 sa 70k na satu, sada ima 170k. Osim potrosnih dijelova i vandala (grebanje, retrovizor) nisam imao drugih problema. Dijelovi (osim nekih kljucnih) nisu znacajno skuplji od drugih auta i za mnoge se moze birati izmedju dosta proizovdjaca. Takodje neki dijelovi duze traju (npr lanac se ne mijenja, iridijumske svjecice traju 100k km itd).

    U ovom momentu auto je u servisu na zamjeni svih kocnica i prednjih amortizera i dijela spone (ili kako se vec zove querlenker), to je prakticno prvi dio koji mu mijenjam.
    Amortizeri su vjerovatno otisli zbog mog majstora koji je moje prituzbe na cudno lupkanje prije x mjeseci ignorisao. Prepotsavljam da su prvo krenuli da idu stabilizatori, pa se to prenijelo na jedan amortizer i upravljac i ostatilo ih (u paru se mijenjaju).

    Ako kupujes dizela, imam kolegu sa 2.2 cdti i on je nakon nekog vremena morao da mijenja turbinu, dpf i zamajac, ali su mu vjerovanto prodali dosta izvozano auto sa vracenom kilometrazom, i to je "potrosni materijal" manje vise kod svih vozila.

    Ja gledam ovog novog civica, 1.0 je dobar ali bih volio da je malo jaci.. 1.5 je preskup (oko 30k) i jos kod osiguranja bi me dosta kostalo zbog dosta konja (u AT zivim).

    Provozacu ovog moga jos malo i mozda za godinu-dve uzmem novi model kada se bude detaljnije znalo o njemu. Sada kada bih kupovao drugi auto bilo bi mi tesko da se odlucim.
    (Bojan @anonymous, 23. mart 2017 13:44)

    # Link komentara

  4. @ Molder, da slucajno nisi pomesao Hondu i neki drugi brend kad vec pricas o statistickoj gresci. 6 titula u F1, nebrojano u IndyCar i CART seriji, titula u WTCC pre par godina, o Moto GPu ne zelim ni da pricam kako su dominantni vec godinama...jedini brend koji ima (teorijsku) sansu da osvoji tri najprestiznija takmicenja u ovoj godini a pricam o F1, Moto GPu, i WTCC...
    (Aleksa, 23. mart 2017 09:54)

    # Link komentara

  5. Honda je moj omiljeni brend. Dugo godina sam vozio Hondu Accord karavana sa dizel motorom (2,2l/140KS). Na zalost, taj model se vise ne proizvodi za evropsko trziste (slaba prodaja) tako da sam posle saobracajne nesreca (nisam bio kriv) u kojoj je Honda dooobro nastradala (zadnji deo) bio "prinudjen" da predjem na Mazdu 6. Prezadovoljan sam i sa Mazdom, ali cim se pojavi neka Honda slicna Accordu vracam se u staro jato. Inace, od vajkada vozim iskljucivo japance.
    (Mazda 6 Driver, 23. mart 2017 09:35)

    # Link komentara

  6. Neverovatno je da se cene ne znaju, niti ih ima na sajtu uvoznika, dan pre pocetka Sajma....
     (bole, 23. mart 2017 06:01)

    # Link komentara

  7. @rejnald
    to jednostavno nije tacno
    [link]/
    [link]/
    Cene su manje-vise identicne, gledajte iste modele sa istom opremom. Problem je sto nase trziste dozivljava Hondu kao Kiu ili Hyundai. Kvalitet, pouzdanost i performanse imaju svoju cenu, nas je problem sto to ne mozemo da platimo i sto kao uporednu cenu uzimamo uvek najnizu koju nadjemo na trzistu, bez obzira na brend, model i opremu... "ma sve je to isto"
     (bozza, 23. mart 2017 00:57)

    # Link komentara

  8. Promijenio sam dosta kola i imam želju da probam nekog od Japanaca koje još nisam imao, pa bih volio da mi neko ko je imao Hondu, onako iskreno i objektivno , napiše svoja iskustva sa Hondom. Hvala unaprijed!
     (anonymous, 22. mart 2017 23:25)

    # Link komentara

  9. I realno jedini razlog da se ode na sajam je Honda NSX!
     (Kol, 22. mart 2017 20:24)

    # Link komentara

  10. Mnogo je lep novi Civic, pogotovo HB...problem ce biti samo cena od 20 do 30 soma, mada ko voli i ko zeli da ne razmislja 10 godina o popravkama, onda se svakako isplati
    (Aleksa, 22. mart 2017 20:07)

    # Link komentara

  11. Колико сам успио прочитати овај сивик је врх понуде у сегменту .
    Цијене у окружењу веома папрене за овај нови сивик . Гледао сам СК и ХУ најјачи пакети стижу и до 28хиљада.
    Е сад поставља се питање шта ће бити цијена код нас ...
     (Velimir, 22. mart 2017 17:36)

    # Link komentara

  12. @zz
    Japanci najbolje sportske automobile prave na svetu!?Da nije smesno bilo bi tuzno...Gde su ti tvoji japanci u auto sportu?Koliko titula imaju u bilo kom takmicenju na svetskom nivou?Statisticka greska druze,osim Gtr i Nsx ovo ostalo su jad i cemer za bilo koji ozbilniji evropski brend srednje kategorije...1(JEDNA)slucajna pobeda u Lemanu za 100 godina,ostalo i da ne pominjem...
     (Molder, 22. mart 2017 16:34)

    # Link komentara

  13. Koliko je zivot surov. Britanci mogu da uvoze polovnjake direktno iz Japana automobile bez mnogo komplikacija. Dobiju kvalitet, volan na desnoj strani i stosta. Cak je i bio clanak na tu temu, zbog eko propisa a i domace privrede ne zadrzavaju vozila dugo u svom vlasnistvu. Ne znam zasto sam ovo ispricao ali sigurno ne moze da skodi. Cim ne skodi, moze da koristi.
     (duki, 22. mart 2017 14:59)

    # Link komentara

  14. znaju li se cene novog civic-a
    (dr, 22. mart 2017 13:57)

    # Link komentara

  15. Već je prodat, pretpostavljam?
     (D9, 22. mart 2017 12:14)

    # Link komentara

  16. nije samo honda,nego japanci prave najbolje sportske automobile na svetu,kvalitet,pouzdanost,izgled....sve imaju a najbitnija stavka je PERFORMANCE PERR DOLLAR,tu su najjaci svaki evro koji das znas zasto si dao i max.dobijas za ulozeni novac,svaka cast i ferariju,lambu,BMW-U,porseu....itd,alijapanci su profesori i svi treba da uce od njih kako se prave ulicni trkaci,od EVO Lansera,impreze,pa do nisan GTR-a,skyline,honde....itd
    (zz, 22. mart 2017 12:04)

    # Link komentara

  17. Steta sto su kod nas toliko skupi...Uporedjivao sam cijene novih u Njemackoj i kod nas.Zalosno je da za isti model i isti paket opreme u Njemackoj daju i 2 000 + e manje.A sad uporedite njihov standard i nas... Znam da je porez na japanska vozila nesto veci ali opet razlika je pretjerana.Cak sta vise,mislim da vecina modela Honde dolazi iz fabrike u GBR koja je zvanicno i dalje clanica EU tako i da im taj argument propada kada je u pitanju odredjivanje cijene...Sa cijenama koje vaze u Njemackoj siguran sam da bi Honda bila hit u Srbiji kada je prodaja novih vozila u pitanju.Sa razlogom...
     (rejnald, 22. mart 2017 11:47)

    # Link komentara

  18. Jedva cekam da je vidim uzivo!
    (miljan, 22. mart 2017 11:36)

    # Link komentara

  19. honda najbolji brend
     (cetnik, 22. mart 2017 11:29)

    # Link komentara